Start » Nieuws » De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 - Workshop Schrijven Maakt Gelukkig! met Eva en Renee Kelder

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 - Workshop Schrijven Maakt Gelukkig! met Eva en Renee Kelder

12 Juli 2016

Droom je van je eigen boek in de boekenkast? Zie je jezelf al schitteren op het Boekenbal of schrijf je puur voor jezelf? Op de Schrijven Magazine schrijfdag 2016 op zondag 18 september geven succesvolle auteurs Eva en Renee Kelder de exclusieve workshop Schrijven maakt Gelukkig!

Schrijfsters Eva en Renee deden tijdens het schrijven van hun romans, korte verhalen en autobiografieën een GROTE ontdekking. Van schrijven word je gelukkig. Schrijven is een superpositieve manier om je te uiten. Op een veilige manier zet je al je gedachtes en gevoelens op papier. Goed voor je gezondheid. En je krijgt er energie van. Máár schrijven is ook een vak!

Wat kun je verwachten tijdens deze workshop?

Even time-out, even tijd voor jezelf en je creative flow. In een bijzondere samenwerking met sneltekenaar Yara Rietdijk leer je hoe je herinneringen en ideeën omzet in een goed en spannend verhaal. Je zal versteld staan hoe je met een paar simpele tools een verhaal op papier krijgt dat lezers dolgraag willen lezen. De gepassioneerde en professionele begeleiding van de schrijvende zusjes staat garant voor een uur vol inspiratie en plezier. Na afloop van de workshop loop je fluitend de deur uit met een notitieblok vol nieuwe ideeën, mooie zinnen en pareltjes om thuis verder uit te werken.

Als extraatje ontvangen alle deelnemers aan de workshop een unieke voucher ter waarde van maar liefst €75,- korting op alle schrijftrainingen en masterclasses op www.schrijfcursusvolgen.nl. Mis ‘m dus niet!

Ervaren schrijfcoaches Eva en Renee Kelder schreven beide succesvolle romans en journalistieke publicaties. Ze weten als geen ander hoe je je boek tot een succes kan maken. In hun schrijfinstituut De schrijvende zusjes hielpen ze al tientallen mensen om hun schrijfdroom te realiseren. Meer lezen over Eva en Renee? Bezoek hun website.

Nog geen ticket? Abonnees van Schrijven Magazine profiteren van €20,- korting!

Bestel je ticket

Word abonnee
___________________________________________________________________________

DE SCHRIJVEN MAGAZINE SCHRIJFDAG 2016 | HET PROGRAMMA

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 wordt een dag boordevol inspirerende schrijfworkshops en lezingen over schrijven. Bovendien kun je je verhaalidee pitchen bij redacteuren van uitgeverijen, geven we taaladvies en staat er een batterij schrijfdokters klaar voor eerste hulp bij schrijfproblemen.

Je kunt lezingen en workshops verwachten van de razend populaire schrijfcoaches Geertje Couwenbergh en Geert Kimpen, topredacteuren Tilly Hermans en Sander Blom (beiden werkzaam bij uitgeverij Atlas Contact), fantasy-expert Martijn Lindeboom, ‘boekenfluisteraar’ Maarten Carbo, expert familiegeschiedenis Olga Majeau, non-fictie-coach Maria Genova, het thrillerschrijverscollectief Moordwijven, topdebutante Inge Schilperoord en vele, vele anderen.

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 | zondag 18 september van 11:00 tot 18:00 u. | Theater De Omval in Diemen.

Nog geen ticket? Abonnees van Schrijven Magazine profiteren van €20,- korting!

Bestel je ticket

Word abonnee

« terug naar het nieuwsoverzicht

Gerelateerd nieuws:

- De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 - Het grootste geheim van de schrijver
- De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 - Lust in je leven door schrijven met Geertje Couwenbergh
- De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 - Fantasy schrijven met Martijn Lindeboom
- Beter leren schrijven? Lees Schrijven Magazine!


Lees Schrijven Magazine
  • Leer schrijven als Stephen King
  • Alles wat een schrijver moet weten over uitgeverijen
  • Schrijftips van Sander Kollaard (Stadium IV)
  • Wat verdien je aan een boek?
  • Crashcourse publiciteit & promotie
  • De schrijfdip en wat je ertegen kunt doen

Dit nummer niet missen, maar nog geen abonnee? Neem vóór 23 september 16:00 u. een abonnement!

MELD JE AAN
Lees hier hoe het werkt!

en krijg zelf een cadeau!

Lees hier hoe het werkt!