Start » Korting » Sinterklaasactie

Sinterklaasactie

Sinterklaasactie!Cadeautip voor een ander of voor jezelf: een abonnement op Schrijven Magazine, hét tijdschrift voor iedereen die fictie, non-fictie of poëzie schrijft. Profiteer vóór maandag 23 november 16:00 u. van de speciale feestdagenaanbieding, dan ligt het komende nummer omstreeks 7 december in de brievenbus.

1 jaar Schrijven Magazine van € 40,50 voor slechts € 22,50!

Ja, ik neem een actie-abonnement op Schrijven Magazine » 1 jaar voor € 22,50 en 1 jaar toegang tot het Van Dale Online Taalhandboek Nederlands + Online Spellinghulp - Sinterklaasactie

Ik neem een abonnement voor mezelf
Ik geef een abonnement cadeau

Mijn gegevens

 Dhr.  Mevr.
Voorletters:
Achternaam*:
Bedrijfsnaam:
Adres*:
Postcode*:
Woonplaats*:
Land:
Telefoon:
E-mail*:

Betaling

Ik betaal als volgt:
Ik machtig Virtùmedia hierbij om de abonnementsbijdrage van mijn rekening af te schrijven (alleen in Nederland). Bank/giro: 
Ik wacht op een acceptgiro (Nederland en buitenland, extra kosten € 4,45)

Een jaarabonnement wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt na ontvangst van het laatste nummer automatisch voortgezet voor onbepaalde tijd tegen het reguliere abonnementstarief. Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd, met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden. Dit geldt niet voor cadeauabonnementen en proefabonnementen. Cadeauabonnementen eindigen automatisch na één jaar. Proefabonnementen eindigen na ontvangst van twee exemplaren. Eventuele welkomstgeschenken worden verzonden na betaling van het abonnementsgeld.

Wij vinden privacy belangrijk. We gaan dan ook zorgvuldig met persoonsgegevens om. Lees er alles over in ons privacy-statement.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@virtumedia.nl.