Start » Korting » Schrijven Magazine mét Schrijven is Scheuren scheurkalender!

Schrijven Magazine mét Schrijven is Scheuren scheurkalender!

Investeer in je schrijftalent, lees Schrijven Magazine! Word abonnee voor slechts €26,50 (i.p.v. €38,50) en ontvang:

  • 6 nummers Schrijven Magazine
  • 1 jaar toegang tot: het Van Dale Online Taalhandboek Nederlands én de Van Dale Online Spellinghulp ( t.w.v. € 20,-)
  • Schrijven is Scheuren scheurkalender van Das Mag (t.w.v. €15)

Een boek schrijven is een van de meest gekoesterde wensen van de mensheid — op wereldvrede na. Daarom brengt Das Mag de scheurkalender Schrijven is scheuren uit. Marja Pruis, Joost de Vries en Kees ‘t Hart gingen door hun persoonlijke notitieboekjes, lievelingsromans en knipsels op zoek naar literaire quotes van Philip Roth, Hella S. Haasse en Donald Duck om die van snedig en wij commentaar te voorzien. Schrijven is scheuren bezorgt je elke dag een grinnik, een openbaring of inspiratie. Onmisbaar voor de beginnende schrijver, een genot voor iedere lezer. Schrijven is Scheuren

Het gouden trio Pruis, De Vries en ‘t Hart vormt al jaren de boekenredactie van De Groene Amsterdammer – met deze kalender verspreiden ze hun persoonlijke liefde voor literatuur nu ook aan gewone stervelingen.

Ja, ik neem een actie-abonnement op Schrijven Magazine » 1 jaar voor € 26,50 + Schrijven is Scheuren scheurkalender én 1 jaar toegang tot het Van Dale Online Taalhandboek Nederlands + Online Spellinghulp

Ik neem een abonnement voor mezelf
Ik geef een abonnement cadeau

Mijn gegevens

 Dhr.  Mevr.
Voorletters:
Achternaam*:
Bedrijfsnaam:
Adres*:
Postcode*:
Woonplaats*:
Land:
Telefoon:
E-mail*:

Betaling

Ik betaal als volgt:
Ik machtig Virtùmedia hierbij om de abonnementsbijdrage van mijn rekening af te schrijven (alleen in Nederland). Bank/giro: 
Ik wacht op een acceptgiro (Nederland en buitenland, extra kosten € 4,45)

Een jaarabonnement wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt na ontvangst van het laatste nummer automatisch voortgezet voor onbepaalde tijd tegen het reguliere abonnementstarief. Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd, met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden. Dit geldt niet voor cadeauabonnementen en proefabonnementen. Cadeauabonnementen eindigen automatisch na één jaar. Proefabonnementen eindigen na ontvangst van twee exemplaren. Eventuele welkomstgeschenken worden verzonden na betaling van het abonnementsgeld.

Wij vinden privacy belangrijk. We gaan dan ook zorgvuldig met persoonsgegevens om. Lees er alles over in ons privacy-statement.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@virtumedia.nl.