Start » Indieboek » Dolen

Dolen

Auteur: 
Alex Kirchner
Auteursbio: 
Geboren in de Veluwse bossen en opgegroeid in Apeldoorn en Arnhem leefde Alex Kirchner zijn leven. Maar hij wilde meer. Hij wilde de wereld zien. Na zes jaar bij de Koninklijke Marine had hij nog niet genoeg. Hij verkocht zijn flat in Arnhem met veel winst en trok de weide wereld in.
Flaptekst / samenvatting: 
Na de plotselinge dood van zijn nog jonge vader leeft Roy van Zanten zijn leven alsof het morgen voorbij kan zijn. In Spanje ontmoet hij de hemelse Michelle. Zij lijkt zijn gedroomde zielsverwant te zijn. Michelle blijkt echter een duivelse kant te bezitten die zich openbaart tijdens haar zwangerschap. Langzaam maar zeker drijft zij Roy tot het punt van krankzinnigheid. Maar dan krijgt Roy een erfenis die hem de mogelijkheid biedt zijn gedroomde wereldreis te maken, ver verwijderd van Michelle. Maar kan hij nog wel loskomen van haar? Dolen beschrijft schaamteloos en rauw Roy's flamboyante leven en zijn zoektocht naar zijn ware ik. Een zoektocht die hem tot op het randje van de dood brengt. Niet bedoeld voor lezers onder de 23. ''Vergeet Jan Cremer, hier is Alex Kirchner'' - Geert Kimpen, auteur van o.a. De Kabbalist. Alex Kirchner debuteert met ''Dolen, angst om te binden, zucht naar vrijheid''. Op geheel eigen wijze weet hij mensen aan te moedigen hun dromen te volgen 'no matter what'.
Genre: 
Fictie
Uitgever: 
Paris Books
Verschijningsdatum: 
september 2018
Aantal pagina's: 
372
Prijs: 
€ 19.90
Leesfragment: 
  • Carry Slee onthult haar schrijfgeheimen
  • Waarom je niet moet wachten met je debuut
  • Schrijftips van John Boyne (De jongen in de gestreepte pyjama)
  • Wat verdient een schrijver aan een boek? (En hoe eerlijk is dat)
  • 9 (te) gekke manieren om inspiratie op te doen
  • Ontdek waarom je van je leven een schrijf-mijnenveld moet maken. 
  • Interview met Simone van der Vlugt
  • Tips door Bregje Hofstede en Saskia de Coster, ze schreven allebei boeken die uitblonken in originaliteit en kwaliteit. Hoe deden ze dat? 
  • We spraken Sabine van den Berg over haar carrière, prozawerk, de liefde voor het schrijven van gedichten en over studenten zonder talent
  • Uitblinken in Spoken Word en/of Performance Poetry?

Als je je aanmeldt vóór maandag 27 mei 16:00 u. krijg je dit nummer thuis!

MELD JE AAN
Schrijven

Iedere week het beste van Schrijven Online in je inbox? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Boordevol nieuws, tips, aanbiedingen en winacties!

Schrijf je in!