Lid sinds

10 maanden 1 week

Rol

  • Gewone gebruiker

Aangenaam, mijn naam is Jasper Janmaat

Hoi iedereen, Mijn naam is Jasper Janmaat, ik ben 28 jaar en ik kom uit Hilversum. Vanaf mijn tienerjaren schrijf ik al geregeld gedichten en verhalen, maar heb daar verder nooit iets mee gedaan. Tot dat ik vorig jaar op een online platform mijn werk ben gaan publiceren en dit een succes bleek te zijn. Na een tijdje daarop geschreven te hebben was ik toe aan de volgende stap en heb toen besloten om alle publicaties via een eigen website te gaan doen. Mijn droom is om een bekend tekstschrijver en/of scenarioschrijver te worden.Op dit moment schrijf ik op mijn eigen website: www.jasperjanmaat.nl

Lid sinds

11 maanden 3 weken

Rol

  • Gewone gebruiker
Hey Jasper, welkom op Schrijvenonline! Het eerste dat me verraste is dat je in Hilversum woont. Ik woon in Bussum, dus we zijn niet heel ver van elkaar verwijderd. Succes op dit forum en ik zal een kijkje nemen op je website. :)

Lid sinds

1 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hai Jasper, Welkom amice. Je website ziet er goed uit. De inhoud is essentie. Gewoon eens wat eruit gepikt. Het mooiste meisje. Tragisch en boeiend. Dat ik een gedicht las viel mij niet op. Dit doet het m.i. ook heel goed in de categorie korte verhalen. Na nog twee exemplaren vroeg ik me af of ze allemaal somber van toon waren. De vierde, Groen links laten, hilarisch, echt lachen. Het dichterstalent is aan mij voorbijgegaan, laat een deskundige er naar kijken. Wellicht is er sraks een fraaie bundel te koop.

Lid sinds

10 maanden 1 week

Rol

  • Gewone gebruiker
Bedankt voor jullie leuke reacties! Bussum is inderdaad niet ver van Hilversum. Wie weet komen we elkaar eens tegen in 't Gooi. Zelf schrijf ik korte verhalen over het leven, vaak over zaken uit 't leven. Eigenlijk zijn het ook niet 100% gedichten, maar meer verhalen in rijm vorm. Als rap of songtekst zal het wellicht beter overkomen. Wellicht ga ik alle stukken uiteindelijk bundelen op één pagina, zodat er niet echt meer een directe onderscheid tussen die 2 ontstaat. Daarbij is mijn schrijfwijze in de loop der tijd ook wat veranderd in de tijd dat ik begon (eind 2017) tot aan nu. Een deskundige zal een mooie vervolgstap zijn, al is er op dit moment al aardig wat interesse en krijg ik ook opdrachten binnen. Uiteindelijk wil ik wel verder komen, dus een deskundige zal op een bepaald moment wel een goede optie zijn.

Lid sinds

9 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Wauw, super dat het loopt en je ook opdrachten krijgt. Dat geeft zo'n goed gevoel. Met een deskundige bedoel je een schrijfopleiding, of een coach? Beide opties kunnen heel inspirerend zijn. En dan is er ook nog manuscriptbeoordeling... Laat weten als je een keuze maakt, het is altijd fijn voor mensen hier om te lezen over ervaringen met coaches en andere diensten.

Lid sinds

10 maanden 1 week

Rol

  • Gewone gebruiker
Mijn huidige werkgever wilt ook meer uit m'n schrijftalenten halen, dus het valt wel op. Op dit moment ben ik erg druk en duren de dagen min of meer te kort. Mocht ik meer tijd hebben, kan ik er altijd eens mee in gesprek gaan. Maar voor nu ben ik blij als ik even een avondje TV kan kijken haha. =)