Lid sinds

17 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

uitgeven van erotische boeken

Hallo, Een vriend van mij heeft een aantal verhalen geschreven. Dit zijn vooral erotisch verhalen, heel direct en soms vulgair. Maar aan de andere kant geven de verhalen een scherp beeld van een wereld wat bij veel mensen een groot taboe is. Ik heb hem min of meer aangestoken om het in een boekvorm om te zetten. De enige twijfel is of uitgevers dit soort verhalen wel willen drukken of misschien dat er speciale uitgevers zijn die dit onderwerp geen probleem vinden. Groetjes Sleeping Sun

Lid sinds

17 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Heeft hij een specifieke doelgroep? Het schijnt dat erotische verhalen voor vrouwen bijvoorbeeld anders zijn dan voor mannen... Ik kom maar vast met het cliche "zoek iets wat er op lijkt en kijk waar dat is uitgegeven"... ;)

Lid sinds

16 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
"Maar aan de andere kant geven de verhalen een scherp beeld van een wereld wat bij veel mensen een groot taboe is." En daarmee houd je dat dus in stand.

Lid sinds

15 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Eigenlijk ben ik veel te preuts om hier zelfs maar een antwoord op te geven maar, Ja moet je doen. Als jouw vriend hier een goede toekomst in ziet... Alleen Net als wat Micham zegt, voor welk doelgroep is het bedoeld ?.Je moet veel op internet gaan zoeken om te kijken welke uitgeverij de beste zou zijn voor jouw vriend's type verhaal. Sucses.

Lid sinds

16 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
't Ligt natuurlijk ook aan de omschrijvingen. "1001 nacht" vindt men in Europa Arabische literatuur, terwijl ze (de 'Arabieren') dat zelf niet vinden.

Lid sinds

15 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Er is een uitgever die gespecialiseerd is in erotische boeken. Kijk maar eens op (what's in a name) www.playbook.nl, misschien dat deze uitgever iets voor jou en je vriend kunnen betekenen. Suc6

Lid sinds

17 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik denk wel dat er publiek voor is, maar het moet natuurlijk niet te vulgair zijn. Ik heb zelf een erotisch verhaal gepubliceerd gekregen in de Viva en in een PromoViva. Dit was naar aanleiding van een wedstrijd. Ik heb het geschreven met een Viva-publiek in mijn achterhoofd. Vrouwen dus: spanningsopbouw en een voorspel voor de daad. ;) Misschien moet je vriend duidelijk voor ogen hebben voor welk publiek het bedoeld is (mannen, een literair publiek of Playboylezers) Misschien kan hij verhalen of passages aanpassen aan de lezer en dan een uitgever benaderen.

Lid sinds

15 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dank je voor het welkomswoord. Ik kwam bij toeval?? op deze site en las de vraag. Aangezien ik vorige week toevallig?? het boek Wild Things besteld heb, vond ik dat ik het even moest melden. Wat ik zo van de verhalen in dat boek heb gelezen is het uitermate geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Heel pikant, maar niet vulgair. Stuur gewoon een manuscript in, volgens mij zal het geen probleem zijn.