Lid sinds

3 maanden 4 weken

Rol

[Gedicht] x

x

Fragment

x

 

Lid sinds

2 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

Alleen degene die elke dag zichzelf kust in de spiegel en bloost van zijn eigen spiegelbeeld, kan dit lezen zonder ook maar een klein beetje in een te krimpen van zoveel zelfliefde.

Lid sinds

10 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Ik ben bezig om gevoel te verwoorden op papier en vraag me af wat ik hier verder mee kan, behalve voor mezelf en mijn eigen proces (het schrijven er van en lezen). 

Goed werk, Sara! Maar/en ... tevens een heel moeilijk levenslang durend proces. Wat je er verder mee kan? Helemaal niets behalve voor jezelf, of werkelijk alles, al is het slechts voor één mens gedurende één kort moment. 

Ik denk, maar voel het nog niet, te begrijpen wat de bedoeling/opzet van je gedicht is. 

Ik ben begonnen hiermee omdat ik op een gegeven moment in een burn-out kwam een paar jaar geleden en ik meer naar mijn gevoel wilde gaan luisteren, wat dit gevoel voor signalen afgeeft. 

Duidelijk en toch ... Ik lees [voel] in het gedicht het verlangen, maar mis toch een fractie [denken] zelfreflectie, zoals bijvoorbeeld de vraag of je de signalen op de juiste wijze kan interpreteren. Dit is proeflezen - wil je wel feedback op je gedicht? 

Voorbeeld; 

Ik heb je lief en ben er voor je, ook als je valt. 

Dit is een stellige gedachte, die spiritueel alle stelligheid verliest. 

Nog een gedachte; heb je überhaupt iemand anders nog nodig om een antwoord te krijgen op je vragen? Als je echt de deur open doet naar je gevoel, wanneer weet je dan of je de juiste deur hebt open gedaan. Ik denk; als je de denkdeur dicht hebt gedaan, op slot, vergeet waar de sleutel ligt, niet meer zoekt, geen angst meer voelt, geen verwachtingen meer hebt en Boeddha jou bezoekt met een vraag. 

Lid sinds

13 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator

Hoi saraweyden, je hebt een tekst geplaatst op Proeflezen - is er iets in je gedicht waar je graag feedback op zou hebben? Daar is Proeflezen voor bedoeld. 

Nu lijkt het erop alsof je enkel je gedicht wilt laten lezen; Proeflezen is daar niet het platform voor. Zie ook de Proefleesregels:

Geef aan wat je van de proeflezers wilt weten. Ben je onzeker over spanning? humor? stijl? Hoe specifieker hoe beter. Wees dus eerst zelf kritisch voor je anderen kritisch laat zijn.

Lid sinds

3 maanden 4 weken

Rol

  • Gewone gebruiker

oke! 

Lid sinds

13 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator

Vanwege verwijdering van proefleestekst door indiener topic gesloten.