Lid sinds

14 jaar 11 maanden

Rol

Vergiskind

Na de nodige schrijfervaringen met verhalen en columns, zette ik vier jaar geleden de stap naar het schrijven van een roman. Vanaf het begin beleefde ik daar plezier aan. Eens in de zes weken bespreek ik een hoofdstuk of fragment met andere schrijvers. Dat zijn schrijvers van uiteenlopende genres. Zij vertegenwoordigen dan ook een breed lezerspubliek. Daar heb ik veel van geleerd. Na ruim drie jaar was het manuscript klaar. Vanaf april tot eind 2019 volgden enkele redactierondes. Ook leerzaam.
Het boek wordt gelezen en goed ontvangen. Echter, nu de signeersessies zijn geannuleerd besluit ik zelf wat meer promotie te doen. Vergiskind mag ook aandacht krijgen van Schrijven Online, het vakblad waar ik jaren lid van ben. www.lammyskrabbels.nl

Omschrijving van de inhoud of de flaptekst

Vergiskind gaat over mensen die met tegenslagen kampen, mensen met weeffouten, schulden en onvervulde verlangens. Mensen die zich staande moeten houden in een wereld waar informatie in hoog tempo wordt gedeeld, zonder nuance, zonder de achtergrond te kennen.
Mensen voor wie het park een plek is om op adem te komen.
Tot er een pasgeboren baby gevonden wordt.

Fragment

Zonder het licht van straatlantaarns valt de persoon op het fietspad niet op.
De man, het zou ook een vrouw kunnen zijn, draagt een voorwerp. Behoedzaam zet hij het op de grond en legt zijn hand er een paar tellen op, voor hij, met gebogen schouders wegloopt. Alsof hij, of zij, nog het gewicht voelt van de last, waarvan hij zich zojuist heeft bevrijd.

Uitgever

www.godijnpublishing.nl

ISBN

978-94-93157-32-3

Bladzijden

365