Lid sinds

4 jaar 3 maanden

Rol

Savage Beauty - Jonathan & Valentina

De Nederlandse - Griekse schrijfster Martha de Graaf-Poupaki van het boek ‘Savage Beauty – Jonathan & Valentina’ haalt een stukje Las Vegas in Nederland met haar samenwerking met de rock band Adelitas Way!

‘Savage Beauty’ Is een erotisch roman dat muziek mixt met zakelijke overeenkomsten en driehoeksverhoudingen.

Het is alweer 7 jaar geleden dat erotische boeken series als ’50 Shades en de Crossfire’ zijn verschenen, en het is tijd om de wereld kennis te laten maken met de bad body en lead zanger Jonathan Barker!

Haar boek is inmiddels overal in Europa via Amazon.com in het Engelse taal vertaald en te koop aangeboden.

Hoe is het begonnen:

Voor dit boek heb ik samen met Adelitas Way (een rock band uit Las Vegas) gewerkt.
Rick DeJesus de lead zanger van de band gaf me volledige schrijf rechten om zijn muziek in mijn boek te mogen gebruiken.
Ik was al fan van hun muziek en ik was al bezig met het schrijven van deze roman tot dan ik er een avond achter mijn computer zat te schrijven en me bedacht dat ik er werkelijk echte lyrics en muziek in me boek zou willen hebben.
Het schrijven van lyrics ging gemakkelijk maar ik miste iets, en wat ik miste was namelijk dat mijn hoofdrol speler Jonathan geen ziel had met mijn eigen teksten omdat me lyrics ook niet gemixt waren met echte muziek.
Als eerst had ik de Zweedse rock band Smash Into Pieces benaderd ( heb ze vorige jaar ook in Nijverdaal ontmoet tijdens een rock feest) om met mij de liedjes af te schrijven, op het moment dat het allemaal akkoord was ze kregen een aanbond om met onze Nederlandse rock band Within Temptation als voor programma op te treden in Amerika en Canada.
Toen ik het aankondiging op hun Instagram las de teleurstelling was enorm maar als echte fan heb ik me snel over heen kunnen zetten omdat ik wist dat ze met Within Temptation grotere publiek zouden trekken en nog populairder worden.
Maanden later als ik me boek helemaal af heb, besluit ik de gok te wagen en contact op te nemen met verschillende bands naar wie ik graag luister.
Als ik op een avond weer achter mijn computer zit te herschrijven en lyrics te bedenken, krijg ik een melding om mijn iphone van een ongelezen bericht op mijn instagram pagina.

“Hi Martha you have our approval to use our songs in your book, greets Rick from Adelitas Way!”
Op dat moment mijn wereld stond stil! Ik kon me geluk niet op en begon als een gek te juichen en in mijn woonkamer te dansen.
Adelitas Way heeft over de miljoen volgers en streams op Spotify, de band wordt steeds meer populairder en ik mag officieel hun lyrics in mijn boeken gebruiken.
In de loop van de tijd heb ik met Rick de lead zager en Tavis de gitarist een goede band opgebouwd, zelfs heb ik van Tavis een had gemakte armband gekregen van de guitaren strings dat ze gebruikt hebben tijdens de afgelopen tour.

Over het boek:

En hier zijn we dus…
Mijn recent boek gaat over een jonge vrouw genaamd Valentina die biljonair is geworden doordat ze de leidster geworden is van een geheim genootschaap genaamd ‘de Grote Elite’ die op de achtergrond de Italiaanse maffia in zijn greep houdt.
Als zij op een haar na aan de dood ontsnapt in mijn vorige boek (de Salvatores van Venetië), besluit zij dat het tijd is om alles en iedereen achter zich te laten.
Valentina gooit het roer om en begint een nieuw leven in London.
Daar ontmoet ze Jonathan Barker (waar hij de lead zanger van de groep 17th November is), tijdens het bezoeken van een concert in haartje London met haar nieuwe vrienden James en Rachel.
Valentina runt haar biljoenen imperium V. Enterprise van uit the City of London.
Bij toeval komt zij er achter dat de mysterieuze Jonathan behalve dat hij een rock zanger is, ook hij als Software & Web Developer werkt bij V. Enterprise.
Jonathan is de oren en de ogen van het bedrijf en heeft tot zijn beschikking over behoorlijke informatie over V. Enterprise maar ook Valentina’s verleden. Wat Valentina niet weet is dat zij meer met elkaar gemeen hebben en aan elkaar gelinkt zijn dan zij werkelijk had dacht.
Valentina wordt verliefd op Jonathan en in haar vrije tijd schrijft liedjes voor hem, ( en daar komen de lyrics van Adelitas Way goed van pas) als Jonathan haar laptop hackt en hij haar teksten vindt besluit hij haar zijn ware zelf te laten zien en wat hij voor haar voelt tijdens een van zijn concerten. Valentina was al verkocht door zijn verrukkelijke verschijning nu was ze helemaal voor hem gevallen.
Op het moment dat haar nieuwe leven vorm begint te krijgen, en hun relatie een feit is de eerste spoken uit het verleden loeren in het donker om haar aan te vallen.
Jonathan deed alles in het begin om haar te ontwijken en afstand tussen hen te creëren maar als zij telkens weer in moeilijke benaarde situaties terecht komt, haalt hij alles uit de kast om haar te redden.
Zo ontstaat een zeer gevaarlijke liefdes spel die hun haast uit elkaar drijft.
Zal hun liefde en passie voor elkaar het overleven?

Stukje voorgeschiedenis:

Ik begon met schrijven tijdens mijn vakantie in Italië/Griekenland in 2011.
Ik had altijd al veel aandacht voor details en ook in mijn verhalen probeer ik zo menselijk mogelijk over te komen.
Voor mij is schrijven een hobby, maar wel een die ik heel leuk vind om te doen.
Toen ik in September van 2011 (dus een paar maanden later, ) begon met schrijven, alles was duidelijk. Dit wil ik blijven doen. Ik was verslaafd aan de diversiteit die het schrijven bied als hobby.

Later in 2011 las ik de trilogie van 50 tinten grijs van E.L. James en de Crossfire series van Sylvia Day en was nog meer geïnspireerd om verder te schrijven.

‘Savage Beauty’ Jonathan en Valentina is geïnspireerd op de Crossfire series van Sylvia Day, alleen in mijn verhaal de rijke zakenman en de heroïne van het verhaal is een vrouw tot tegenstelling bij andere reeksen.

Jonathan en Valentina zijn in werkelijkheid een afspiegeling van mijn karakteristieken.

Jonathan: Met zijn introverte, ijzige en afstandelijke personage die zijn barrières brak om haar te redden…
Valentina: Met haar extraverte, leuke, beetje gekke waaghalzende karakter dat niet uit de problemen kan blijven…

Mijn passie ook voor het reizen, boeken lezen, dingen tot in detail onthouden, nagenieten en de wens om alle plaatsen waar ik tot nu toe geweest ben voor altijd in mijn gedachten te behouden maakt me wat ik vandaag ben.

Ja! Schrijven past goed bij me!

Omschrijving van de inhoud of de flaptekst

Na een heftige zomervakantie in 2001 en veel onaangename gebeurtenissen de afgelopen jaren besloot Valentina het roer om te gooien.

Ze rondde haar studie als advocaat af en verhuisde naar hartje Londen om zo een heel lelijk verleden achter zich te laten.

Valentina dacht het rustig aan te kunnen doen, maar opnieuw ontstond een wervelwind van voorvallen om haar heen.

Haar nieuwe leven is spannend, opwindend en extreem gevaarlijk. Als ze haar best doet om haar ware identiteit te verbergen, ontmoet ze de man van haar leven die haar in eerste instantie niets lijkt te doen.

Door zijn mystieke karakter en woeste schoonheid ontdekt ze kanten van zichzelf waar ze nooit over had durven dromen.

Niets is wat het lijkt, zelfs zout wordt verward met suiker.

Jonathan haalt alles uit de kast om haar te beschermen. Toch is het aan Valentina zelf, om haar oude demonen onder ogen te zien.

Fragment

James wou nog iets zeggen toen een dame met donkerblauw haar, zwaar opgemaakt en met piercings naast James kwam zitten.
“Ben je alweer je volgende groupie aan het versieren?” vroeg ze chagrijnig en ze bestelde een biertje. James keek haar geïrriteerd aan.
“Ook goed om je te zien, Sam. Valentina is mijn nieuwe collega bij V. Enterprise en ze is mijn date voor vanavond.”
Sam nam me op van top tot teen en antwoordde net zo bot.
“Ik zie geen verschil, alle dames die je meeneemt heb je in een nacht versleten en vergeten. Ik hoop dat het je geen drama op kantoor oplevert Val.”
“Dank je voor je advies Sam.” Ik proostte en zij kopieerde mijn gebaar toen ze doorhad dat ik me niet door haar geïntimideerd voelde.
Ze dronk haar bier verder op in stilte en observeerde mijn gesprek met James en ze was duidelijk onder de indruk, want toen ze weg moest om achter de schermen te gaan zei ze tegen James:
“Verpest deze niet, voor een keer. Leuk om je te zien Val!” en weg was ze voordat ik ‘dank je’ kon zeggen.
“Wat bedoelt ze James?”
“Let niet op Sam, het is zelden dat ze een andere vrouw een compliment geeft”, zei hij en hij trok me voor het podium en alle lichten gingen uit.
James kwam achter me staan en ik voelde hoe hij zijn armen om mijn middel sloeg en zijn kin op mijn schouder rustte. Ik kende James een paar uur maar hij gaf me een vertrouwd gevoel. De lichten gingen weer aan en Sam kwam het podium op met haar gitaar, een blonde god ging achter de drums zitten en een donkere adonis volgde hen en begon gelijk met zingen:

“Savage”

I've seen this face before
So many times I swore never again
But I can't escape who I am
The savage I've become
From the freak that I was first
Here I am I can't escape who I am

I can feel every breath push me to the other side
Every beat in my chest bring the dark in me to life
I don't go home to hold my soul
Every day I try to hide deep inside I know

I've seen this face before
So many times I swore never again
But I can't escape who I am
The savage I've become
From the freak that I was first
Here I am I can't escape who I am....

Als versteend bleef ik de zanger aankijken maar James haalde me uit mijn droom.

“Ontmoet onze rocker Jonathan. Hij is de ogen en de oren van V. Enterprise. Hij is net een mol als jij maar dan tussen zijn computers”, grapte hij en ik zag dat hij James tussen het publiek had gespot en hem een knipoog gaf. Vervolgens viel zijn oog op mij, ik keek hem direct in de ogen en een ondeugend lachje krulde om zijn mond en ik voelde dat ik wegsmolt voor zijn podium.

Jonathan zong de sterren van de hemel en het was aangenaam om naar hem te kijken, ik kon me niet voorstellen dat hij ook een pak droeg op zijn normale werkdag.

Zijn volgende lied begon met een serene toon en de muziek was erg romantisch. James nam me in zijn armen en keek me aan en begon met me te dansen.

Toen het lied voorbij was spotte ik Rachel aan de overkant en ik zwaaide naar haar, haastig maakte ze tussen het publiek een weg vrij om naar ons toe te komen en ze bleef niet onopgemerkt bij de mannen. Aan de andere kant, op het podium keek Jonathan steeds naar onze kant. Zijn mooie azuurblauwe ogen penetreerden mijn ziel. Hij was prachtig om naar te kijken. En James deed alles om mijn aandacht voor Jonathan voor zichzelf te winnen, maar ik was al verkocht door zijn woeste schoonheid...

Uitgever

Eigen beheer via Pumbo.nl

ISBN

9789082845518

Bladzijden

330

Lid sinds

12 jaar 11 maanden

Rol

Hoi Marthadgp, gefeliciteerd met het verschijnen van je boek.

Bij de presentatie plaats je bij Omschrijving van de inhoud of de flaptekst een fragment uit het boek. Wil je dat nog even aanpassen? Gewoon de flaptekst overnemen is voldoende. 

Want bij Fragment plaats je ook een fragment en twee fragmenten is niet nodig.