Lid sinds

9 jaar 1 maand

Rol

Naar Mo Castel het kasteel van Mo'tje. Feest in het Kromme kasteel.

De totstandkoming is gekomen door contact met Boekscout die het manuscript van mij toegestuurd kregen met al de illustraties. Zij toonde belangstelling en gaven een aantal aanwijzingen om het te verbeteren, de illustratie met name en ook taalkundig,dit moest een beetje beter. Na een paar keer over en weer gemaild te hebben en de proefdruk nageken te hebben daar de foutjes in hersteld is er dit boekje tot stand gekomen.

Omschrijving van de inhoud of de flaptekst

Kick Rooijakkers (61) is normaal scheepskok op grote schepen van een Amsterdamse rederij. Niet getrouwd, geen kinderen maar wel kinderen in de familie. Het idee dit boek te maken onstond door dat hij veel tekeningen ging maken. En het idee kreeg er een kinderboek van te maken. 'Naar Mo's Castel, het kasteel van Mo'tje, is zijn eerste creatie uitgegeven bij Boekscout.

Fragment

Eitje Bolhoed en Eitje Puntmuts hebben een feestje in het kromme kasteel van Motje in Kromme stad. Er is echt helemaal niks recht gemaakt in het kasteel en de stad. Echt alles is krom en met bochtjes. Zij hebben hele leuke vrienden, zoals Kabouter Puntmuts, Hubertus de tovenaar, Kwak de Kwaker de rare eend, de stuurman, en ook Dans Marieke. Allemaal gaan ze graag naar het feest. Maar het gekke is dat ze nog nooit alles in het kasteel hebben gezien. En Mo’tje is nog wel hun grootste vriend, want het is altijd leuk bij Mo’tje en er zijn de gekste dingen te zien.

Uitgever

Uitgeverij Boekscout Soest
www.boekscout.nl

ISBN

ISBN: 978-94-646-8081-2

Bladzijden

67 bladzijden