Lid sinds

2 jaar 2 maanden

Rol

Jeroen Metz publiceert met "Kinderspel" zijn vierde boek

"Kinderspel" werd binnen een periode van ongeveer twee jaar geschreven. Ik twijfelde in eerste instantie na het schrijven van een aantal hoofdstukken of het goed genoeg zou zijn, maar nadat een aantal mensen delen van het verhaal lazen, gaven zij mij feedback die mij voldoende motivatie gaf om toch door te gaan. Vooral in de laatste weken is een groot deel van het boek tot stand gekomen.

Omschrijving van de inhoud of de flaptekst

Emma Malany wordt dood gevonden in haar ouderlijk huis. Er is geen sprake van een medisch verleden en er zijn geen sporen van een misdrijf. Toch is er duidelijk geen sprake van zelfmoord. Aan de hand van een geschiedenis die bol staat van verdachtmakingen, verdwijningen en moorden, moet duidelijk worden wat er precies is gebeurd en wie uiteindelijk verantwoordelijk is voor de dood van Emma. En vooral: wie je kunt vertrouwen en wie niet…

Fragment

De rillingen liepen over haar armen. Waarom stonden er zoveel mensen voor hun huis? Ze rende naar de voordeur en zwaaide deze open. Ze wurmde zich door de mensenmassa, die inmiddels steeds groter begon te worden. Naast de buren stonden er ook allerlei mensen die ze alleen vaag van gezicht kende. De blikken waarmee men haar aankeek naarmate ze verder naar voren kwam, beviel haar niet. Met veel haast duwde ze een smalle, lange man opzij, die net aan de rand van de tuin stond, het punt waar alle aandacht naar uit leek te gaan.
Er zijn van die situaties waarin het zoeken naar woorden moeilijker gaat dan ooit. Je weet wel ongeveer wat je wil zeggen, maar op de een of andere manier weten de woorden de weg naar je mond nooit te vinden. Catherine kon alleen maar kijken. Niet huilen, niet schreeuwen… Alleen maar kijken naar het levenloze, lijkbleke lichaam van haar negenjarige pleegdochter.

Uitgever

Mijnbestseller.nl

ISBN

9789403611181

Bladzijden

136