Zonnig Portugal! 7-daagse zomerworkshop ‘Schrijf je eigen levensverhaal, een reis door je leven’.

Wil je je eigen levensverhaal opschrijven of een episode uit je leven vastleggen in combinatie met leuke uitstapjes, een mooie omgeving en lekker eten in het groene hart van Portugal waar het authentieke Portugese karakter nog bewaard is gebleven? Dan is deze workshop iets voor jou!

In een ontspannen sfeer schrijven en reflecteren en ondertussen genieten van een prachtige omgeving en de mooie dingen van het leven. De uitstapjes zijn in samenwerking met de lokale mensen en maken de workshop intenser. Schrijfervaring heb je niet nodig.

Op reis, als je afstand hebt van je gewone leven, leer je jezelf vaak beter kennen. Reizen is ontdekken, proeven, ruiken, luisteren, kijken en voelen. Met al je zintuigen ervaren wat een andere omgeving met je doet, hoe alles op je inwerkt en doorwerkt. Je zintuigen komen op scherp te staan en dat helpt je bij het schrijven en boort een extra laag aan in je levensverhaal.

Je kiest zelf hoe je je ervaringen wilt vormgeven, zoals een autobiografie, column, kinderboek, roman, sprookje of andere creatieve vorm. Tijdens de workshop maak je een start en verzamel je elementen waar je later thuis goed mee verder kan. In de workshop helpen oefeningen en opdrachten je op gang. Schrijftechnisch gaat het om onderwerpen als perspectief, tijdsverloop, structuur, thema’s en stijl.

Je verblijft in een sfeervol ingerichte tent op een prachtig gelegen landgoed en camping met privé zwembad en overal wifi in een rustige landelijke omgeving met verschillende bloemen, olijfbomen en fruitbomen en overal een mooi uitzicht. De locatie is exclusief voor de deelnemers van de workshop en ligt op loopafstand van een klein authentiek dorp.

Kleinschaligheid, maatwerk, authenticiteit, ontspanning en persoonlijk contact zijn de kernwaarden van de workshop.

De combinatie van schrijven, authentieke uitstapjes en exclusiviteit op de locatie zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

Heb je interesse of wil je meer weten? Geef je dan op via de website voor de gratis online introductiebijeenkomst op 19 mei, 19.30 uur via Zoom en kom kennismaken met het gezicht achter de organisatie en de schrijver! Je kunt je vragen stellen over het programma en andere praktische aspecten.

Annie van Gansewinkel geeft deze workshop. Een zeer ervaren schrijver en schrijfdocent. Zij geeft al 20 jaar cursussen Levensverhaal. In haar persoonlijke weblog schrijft zij hierover: www.annievangansewinkel.nl

Soort activiteit

workshop

Wie

Annie van Gansewinkel

Wanneer

In de zomer van dinsdag 6 september tot en met maandag 12 september 2022.

Hoeveel

Deze week kost € 595,=. Dat is inclusief: 6 nachten in een sfeervol ingerichte tent op een mooie locatie, inclusief ontbijt. Welkomst- en afscheidsdiner in Portugese sfeer, inclusief frisdrank en wijn. Activiteit bezoek lokale markt en traditioneel koken samen met een Portugese kok. Activiteit fietsafdaling over de voormalige oude Dão spoorlijn door de natuur en dorpjes. Cursusprogramma, oefeningen, opdrachten, individuele sessies, inclusief koffie, thee, water. Als verblijf in een tent voor jou onmogelijk is, dan dragen we een alternatief aan tegen een meerprijs.