Zomerweek: Toeval

Stel dat er voorvallen plaatsvinden zonder dat zij het gevolg zijn van eerdere gebeurtenissen. We spelen deze week met het toeval en onderzoeken hoe we dat op onverwachte momenten kunnen inzetten in theaterscènes. Personages hebben een plan, maar worden een andere richting in geduwd. Door onverwachte wendingen, onbedoelde uitkomsten van een handeling of door het lot. Als schrijver laten we ons ook verrassen. Hoe schrijf je verder als je niet kunt ontkomen aan een ongewild verloop van je scène? Of als iemand anders het lot van de personages voor jou bepaalt? We weten steeds hoe een scène begint, maar nooit waar we uiteindelijk uitkomen. O.l.v. Marije Uijtdehaage.

De workshops op Buitenkunst Randmeer zijn op ons eigen terrein, genaamd De Wilgen. Het ligt tussen de weilanden, loofbomen en naaldbossen, op 6 km van Elburg, met achter de dijk het Drontermeer (waar je in kan zwemmen). We hebben een groot en een klein theater, een restaurant, een bar, vele werktenten, ateliers, muziektenten, materialen en studio’s, drie kampeervelden met douches en toiletten, en een veld met huurtenthuisjes.
Je kunt als gevorderde én beginner deelnemen aan de weken met workshops in schrijven, theater, dans, beeldende kunst, muziek, fotografie & video. Het programma op Randmeer bestaat uit Speciale weken en Ateliers & Werkplaatsen voor volwassenen (vanaf 16 jr), het TheaterTalentLab en BKbeeldLAB (16-23 jr), Theaterweken voor jongeren (TTLjong 12-15), en kinder- en kleuterprogramma’s.

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Buitenkunst Randmeer

Wanneer

14-21 aug 2021

Hoeveel

Per persoon: € 285,-
Jong volwassenen tussen 16 en 25 jaar, krijgen 35 euro korting (250,-).
Bovenstaande prijzen zijn inclusief alle programmakosten, kampeer-gelden, materialen, enz. Prijzen zijn exclusief gemeentelijke toeristenbelasting à 95 cent (o.v.) p.p.p.n. en eten/drinken.