Zomerweek Schrijven naar Bewustzijn

Je wilt stem geven aan je hart, weten wie je écht bent en wat je hier te doen staat. Schrijven naar bewustzijn, dat is wat we samen doen tijdens deze vijfdaagse retraite. We nemen de tijd om de beweging en de transformatie die we starten met de pen, te doorvoelen in ons lijf, het huis van onze ziel.

MAGIE VAN HET HART
Met de pen losjes over het papier starten we de beweging: vanuit de punt en de lijn, vanuit het lichaam, vanuit onze aandachtige aanwezigheid. We duiken de creatie in, geven ons over, laten alle controle los. We bewegen mee op de stroom van inspiratie, laten ons leiden door het onmogelijke en het onverwachte. We nemen mee op onze reis: ons innerlijke kind. Hoe kwetsbaar durf je te zijn? Hoe ver, breed, diep, hoog durf je te gaan? We raken het aan, de magie van het hart! Zodat je weer voluit kunt leven, vanuit dat wat je écht bent.
SCHRIJFMEDITATIE
Met onder meer schrijfmeditatie, Yin yoga, Tai Chi en systemisch en energetisch werk, maken we een innerlijke reis. De retraite verloopt gedeeltelijk in stilte, als ondersteuning voor je proces, en wordt omkaderd door verhalen, gezonde maaltijden en een ligconcert. Zo scheppen we een zachte en veilige ruimte om met onszelf in gesprek te gaan.

"Dit was geen eenmalig oplaadweekje of iets dergelijks. Dit was een impactvolle verschuiving in mijn systeem. De opening naar een leven waarin ik zelf de regie heb, en woorden kan geven aan mijn innerlijke wijsheid."
– Lotte De Vries

WIE IS JOEY BROWN?
De Vlaamse Joey Brown is auteur van het boek ‘Schrijven naar bewustzijn, ontdek je ware verhaal’ (Altamira, 2019). Centraal in haar werk staan schrijfmeditatie, stilte, zingeving en bewustwording. Ze staat bekend om haar 'punt-lijn-schrijfmeditatie', een eenvoudige methode om je pen in beweging te krijgen. Meermaals per jaar organiseert Joey retraites in België en ook op het Griekse eiland Ikaria, waar ze sinds enkele jaren woont.

"Joey’s begeleiding is enorm krachtig. Ze maakt overgave mogelijk. Het gaat diep, naar essentiële dingen, het smijt open en heelt." – Bram Wets

WAAR EN WANNEER?
Van 11 tot 16 juli op het prachtige landgoed De Heerlijckyt van Elsmeren (B).
Heb je vragen? Mailtje aan: info@joeybrown.be
ERVARING NODIG?
Je hoeft nergens ervaring mee te hebben, je neemt deel helemaal zoals je nu bent.

Download GRATIS op https://joeybrown.be/schrijvennaarbewustzijn-boek/ de eerste 24 blz. van het boek ‘Schrijven naar bewustzijn’ of download het gratis e-book en luisterboek ‘Schrijven met je innerlijke kind' op https://joeybrown.be/het-innerlijke-kind/

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Auteur en schrijfcoach Joey Brown

Wanneer

Van 11 tot en met 16 juli

Hoeveel

1295 EUR