Zomerweek: De nieuwe wereld

Deze week bouwen we samen aan een fictieve wereld. Alle personages leven in deze wereld en hebben contact met de personages van de andere deelnemers. Een hele fijne manier om je te laten voeden door handelingen en gebeurtenissen die door een ander ingebracht worden. Welke plotlijnen ontstaan er? Wat gebeurt er en waar gaat onze wereld eigenlijk over? Je schrijft veel alleen, maar ook samen. Ook in vormen wisselen we af: proza (verhalend), monologen, dialogen, een filmscène, krantenberichten. Voor schrijvers die nieuwsgierig zijn en open staan voor samenwerking en ongeschreven verhalen. O.l.v. Jannemieke Caspers

De workshops op Buitenkunst Randmeer zijn op ons eigen terrein, genaamd De Wilgen. Het ligt tussen de weilanden, loofbomen en naaldbossen, op 6 km van Elburg, met achter de dijk het Drontermeer (waar je in kan zwemmen). We hebben een groot en een klein theater, een restaurant, een bar, vele werktenten, ateliers, muziektenten, materialen en studio’s, drie kampeervelden met douches en toiletten, en een veld met huurtenthuisjes.
Je kunt als gevorderde én beginner deelnemen aan de weken met workshops in schrijven, theater, dans, beeldende kunst, muziek, fotografie & video. Het programma op Randmeer bestaat uit Speciale weken en Ateliers & Werkplaatsen voor volwassenen (vanaf 16 jr), het TheaterTalentLab en BKbeeldLAB (16-23 jr), Theaterweken voor jongeren (TTLjong 12-15), en kinder- en kleuterprogramma’s.

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Buitenkunst Randmeer

Wanneer

17-24 juli 2021

Hoeveel

Per persoon: € 285,-
Jong volwassenen tussen 16 en 25 jaar, krijgen 35 euro korting (250,-).
Bovenstaande prijzen zijn inclusief alle programmakosten, kampeer-gelden, materialen, enz. Prijzen zijn exclusief gemeentelijke toeristenbelasting à 95 cent (o.v.) p.p.p.n. en eten/drinken.