Zoeken in het Groen naar verborgen herinneringen

Op zondag 5 april 2020 start de reeks Bezinnen in het Groen in het Arboretum in Oudenbosch met een schrijfochtend onder leiding van Paulina Damen, redacteur en schrijfcoach, met ruime ervaring in het begeleiden van levensverhalen.
Het Arboretum Oudenbosch is een voormalige kloostertuin, een groene parel in het rijke religieus erfgoed van Oudenbosch. Aan de overkant van de straat bevindt zich de opvallende Basiliek van de Heiligen Agatha en Barbara.
Welke herinneringen komen er bij jou boven als je buiten in het groen wandelt? Denk je aan de hut die je met je vriendjes bouwde in het park? Aan de bramen die je snoepte onderweg naar het strand? Aan het plukken van appels samen met oma? Of misschien wel aan die romantische wandeling met je geliefde op de hei? Het Arboretum is een geweldige plaats om verborgen herinneringen terug te vinden.
Op zondagochtend 5 april haal je door gerichte opdrachten herinneringen op aan het groen in je leven. En die herinneringen verwerk je onder begeleiding in een (ultra)kort verhaal, sfeerbeschrijving, gedicht, haiku of misschien wel een dialoog. Niets moet, alles mag. Na twee uur schrijven ga je naar huis met een paar pareltjes van herinneringen.
Wie wil, kan na de workshop in het Arboretum blijven om te genieten van 2500 prachtige bomen en planten. En wie weet, blijven de inspiratie en herinneringen dan wel opborrelen.
Kom genieten van het groen, van elkaars creaties en van een groep mensen die allemaal geïnspireerd aan de slag willen met pen en papier. Er is plaats voor 12 deelnemers. Koffie, thee en koek zijn inbegrepen. Aanmelden kan bij Jamie Nederpel: jamie@jamienederpel.nl.

Soort activiteit

workshop

Wie

Stichting Arboretum Oudenbosch - Bezinnen in het Groen

Provincie/locatie

Noord-Brabant

Waar

Oudenbosch

Wanneer

5 april 2020 van 10.00-12.00 uur

Hoeveel

3 euro (dit is de entree voor de tuin, ook voor vrijwilligers en jaarkaarthouders)