Zaouja Schrijfweekend (B)

Een Zaouja is…

een onderkomen voor vermoeide reizigers waar je kunt binnenvallen, altijd, als je uitgehold door de hitte van de dag niet verder kunt.

je maakt de deur open, er is geen hal, geen wachtkamer, geen afspraak tussen jou en de mens die je verwacht

je maakt de deur open en het afmattende van de welvaart valt van je weg

een zaouja… waar je met een ander meer mens mag worden.

Als je het leven als een reis bekijkt, zijn we gewend steeds maar vooruit te gaan. We blijven doorgaan tot de nieuwe bergtop beklommen is, de nieuwe weg begaan, de nieuwe horizon verkend. Maar telkens we een weg inslaan, strekt zich een nieuwe route voor ons uit. We voelen ons onrustig en uitgeput. De wereld om ons heen lijkt op een dorre woestijn. Niemand leerde ons te rusten. Niemand leerde ons hoe onze ziel te voeden…

Dat is precies wat dit weekend wil zijn: een Zaouja, een rustplaats voor vermoeide reizigers, om te rusten, te herbronnen en de ziel te voeden met waar het naar verlangt. Dit schrijfweekend gaan we aan de slag met Verbindend schrijven, collage, visualisatie, affirmaties, meditatie, stiltewandeling, natuuroefeningen en andere creatieve werkvormen.

We gaan samen op weg in een klein groepje. Om een kwalitatieve omkadering te bieden, worden er slecht 8 deelnemers toegelaten. Kostprijs voor dit alles is 320€ tot en met 1 oktober. Vanaf 2 oktober is de kostprijs 350€. Inschrijven kan via info@zinderen.be.

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Vanessa Matthyssen van Zinderen

Wanneer

Vrijdagavond 23 oktober tot zondagnamiddag 25 oktober 2020.

Hoeveel

Kostprijs voor dit alles is 320€ tot en met 1 oktober. Vanaf 2 oktober is de kostprijs 350€. Inschrijven kan via info@zinderen.be