Workshop 'Spiegel op papier'

Workshop 'Spiegel op papier'
Datum: zondag 18 april
Tijd: 14:00 - 17:00 uur

Schrijf je graag over wat je bezighoudt en gebruik je daar het liefst ook beelden bij?
In de workshop 'Spiegel op papier' gaat het over hoe jij jezelf ziet. Met gerichte opdrachten ga je intuïtief op zoek naar woorden en beelden die jouw 'ik' vertegenwoordigen.

De schrijfopdrachten laten je onderzoeken wat voor jou belangrijk is. Hoe sta jij in het leven? Waar geniet je van? En wat is kenmerkend voor jou? Je gaat niet bedenken wie je bent, maar voelen. Intuïtief op zoek naar woorden.
Met de beelden maak je een persoonlijke collage, die als spiegel dient. Wat je op papier ziet verschijnen zegt veel over jou, soms zonder dat je het in eerste instantie doorhebt.
Over wat jouw spiegelbeeld in jou naar boven haalt schrijf je als afsluiting nog een gedicht om het beeld nog meer te bekrachtigen. ‘O help, ik kan niet dichten!’ Ik laat je zien dat jij dat wel kunt! Op een hele laagdrempelige manier zoek je zelf naar de woorden en bouw jij je eigen gedicht. Elke uitkomst is verrassend!

Door het schrijven en het zoeken van beelden te combineren leer je steeds opnieuw andere kanten van jezelf kennen. Ga jij mee op ontdekkingstocht?

Wat heb je hier voor nodig?
- A4 formaat knutselkarton (fotokarton)
- enkele tijdschriften met mooie plaatjes
- pen en schrijfpapier
- een rustige ongestoorde schrijfplek met voldoende ruimte
- een apparaat voor beeldbellen via GoogleMeet

Schrijf je in via de website: www.deglazenpen.nl. Je ontvangt van mij een bevestigingsmail.

Soort activiteit

workshop

Wie

De Glazen Pen

Wanneer

Zondag 18 april
Van 14:00-17:00 uur

Hoeveel

€29,99 per deelnemer