Waar droom je (stiekem) van?!

Iedere eerste maandag van de maand schrijven we (online) over jouw loopbaan. Waar liggen je kwaliteiten? Waar word je blij van? Wat past echt bij je?

In november staan jouw dromen centraal! Soms lijken dromen onhaalbaar of we zijn ons niet eens bewust van onze dromen. Je hebt het naar je zin in je baan, laat je leiden door de waan van de dag. Toch kan het ook dan fijn zijn om ruimte te maken om te dromen. Wat zou je (nog) willen?

Daarom deze maand het thema: Waar droom je (stiekem) van?!

Deze online workshop is vooral gericht op 20-ers en 30-ers, maar in principe is iedereen welkom :)
Het uitgangspunt is om veel met elkaar te schrijven en elkaar een stap verder te helpen onder mijn begeleiding. Daarbij staat persoonlijke aandacht en (h)erkenning centraal. De schrijfoefeningen zijn gestoeld op de positieve psychologie.

Vind je het leuk om hier met een klein groepje van maximaal 4 personen over te schrijven, meld je dan aan via https://judithcoach.nl/Contact/

Is deze workshop niet helemaal iets voor jou, maar vind je het wel leuk om meer te schrijven over je leven? Bekijk dan eens mijn Instagram: https://www.instagram.com/judithcoach.nl/
Iedere week deel ik daar een korte schrijfoefening om je week mee te starten en aan het einde van de week een schrijfoefening om terug te blikken op je week. Dit alles met een positieve focus en in de hoop je week leuker te maken :)

Soort activiteit

workshop

Wie

Judith de Haan - judithcoach.nl

Wanneer

2 november 2020 - 19.30-21.00

Hoeveel

12,50