Vraag Je Vrij Stilteweekend - augustus

EEN WEEKEND VOL ADEM, INZICHT EN RUIMTE

Ben je je bewust van pijnlijke patronen maar lukt het je niet goed om ze te doorbreken? Dan is deze nieuwe retraite iets voor jou. Dompel jezelf onder en ontdek wat de combinatie van schrijven, zelfbevraging en adem voor je kan betekenen. Geniet van de stilte en laat je ontzorgen in het Klooster Huissen!

De methode die Jasmijn en Geertje hanteren is The Work© van Byron Katie, een eenvoudige maar diepgaande vorm van (begeleide)meditatie. Perfect voor deelnemers aan Geertje en Jasmijn’s andere programma’s – perfect voor nieuwkomers.

OPEN JE GEEST EN HART TIJDENS DEZE UNIEKE STILTE RETRAITE EN ERVAAR DIRECT MEER VRIJHEID, VREUGDE EN RUST

Tijdens dit weekend kun je volledig ontspannen in toegankelijke ademsessies, geleide meditaties en verrassende (schrijf)oefeningen. Het klooster ontzorgt je in alledaagse voorzieningen. Bovendien is het – voor wie wil – mogelijk om in het kloosterritme mee te draaien. Je vertrekt met een heldere geest en een open hart. Geïnspireerd, in verbinding met jezelf én anderen.

MEER INFORMATIE OF INSCHRIJVING: https://www.geertjecouwenbergh.com/event/vraag-je-vrij-stilteweekend/

EEN NIEUWE MANIER VAN SCHRIJVEN GEBRUIKEN

Je hebt kladblokken volgeschreven. Je krijgt steeds meer zicht op de uithoeken van je geest en de thema’s die voor je spelen. Je schrijfspieren zijn sterk. Maar misschien ervaar je nog steeds dezelfde obstakels en belemmerende gedachten in je dagelijks leven.

Tijdens dit weekend gebruik je je eventuele schrijfervaring om díe specifieke overtuigingen die je dwars zitten te bevragen. Want zoals je waarschijnlijk al vermoed, zijn je gedachten niet altijd noodzakelijk waar. Dit programma is voor alle schrijvers (en niet-schrijvers) die wat meer vrijheid willen ervaren.

THE WORK IS EEN VORM VAN MEDITATIE

Tijdens dit programma word je gewaar van je stressvolle gedachten – voor zover je dat nog niet was. Ik doe het niet goed, mijn kinderen zouden naar me moeten luisteren, de wereld gaat naar de knoppen, ik heb niet genoeg geld, mijn moeder heeft mijn leven verpest, mijn partner zou me meer moeten waarderen – de lijst is eindeloos. Door dit soort gedachten op papier te zetten stabiliseer je ze, en kun je ze vervolgens bevragen met vier simpele vragen en omkeringen.

Je hebt geen enkele ervaring nodig met meditatie of schrijven. Het enige wat je enorm van dienst zal zijn tijdens dit programma is een open geest. Deze methode is namelijk simpel maar radicaal, op de meest liefdevolle manier die je je kunt voorstellen.

Welkom in de realiteit, die altijd vriendelijker is dan wat je erover denkt.

THE WORK - EN MEER. ONTDEK HOE HET DRIELUIK VAN SCHRIJVEN, THE WORK EN ADEMWERK JE WERELD KAN VERANDEREN

Uiteraard brengen Geertje en Jasmijn hun eigen expertise in tijdens dit unieke programma. Maak gebruik van Geertje’s ruime ervaring in het je begeleiden om veilig, ongecensureerd en ongegeneerd je geest op papier te zetten.

Yogadocent en psycholoog Jasmijn voegt fysieke ontspanning en verdieping toe die het bevragen van je gedachten zoveel meer moeiteloos maakt.

MEER INFORMATIE OF INSCHRIJVING: https://www.geertjecouwenbergh.com/event/vraag-je-vrij-stilteweekend/

DEELNEMERS OVER DE VRAAG JE VRIJ PROGRAMMA'S VAN GEERTJE EN JASMIJN:

Superwaardevol, life changing zelfs!

Wat een rijkdom om je eigen stressvolle gedachten op deze manier te bevragen! Het geeft een heel ander perspectief op hoe ik in elke situatie zelf meer verantwoordelijkheid kan nemen.

Jullie zijn een frisse combinatie, dank voor de heerlijke eerlijke voorbeelden uit jullie zelf; verfrissend.

Ik leerde radicaal eerlijk en toch liefdevol naar mezelf te zijn, ook in de moeilijkste onderwerpen.

Het enthousiasme en veilige sfeer die jullie als begeleiders brachten omdat dat mij hielp om mijn moeilijke gedachten en gevoel los te laten. Bedankt hiervoor.

Geertje zet een veilige en vrolijke sfeer neer.

Het heeft me veel inzicht gegeven in de beperkingen van mijn huidige handelswijze en de beschikbare ruimte om daarin stappen te zetten en situaties te veranderen. In plaats van te verwachten dat dit bij een ander vandaan zou moeten komen.

Het was fijn om bezig te zijn met mijn eigen gedachtewereld en deze aandacht en ruimte te geven, te ordenen en stuk los te laten met humor.

Jasmijn’s sessies zijn heerlijk, duidelijk, krachtig, zacht, divers en de instructies helder. Ik voel me gezien.

Ik heb nu meer ruimte voor de ander, een open blik en compassie voor de ander en mezelf.

Ik heb meer inzicht gekregen. En bewust vanuit meerdere perspectieven blijven kijken naar dingen en situaties is zo waardevol.

De structuur en verdiepende aanwezigheid van Geertje en Jasmijn gaven mij rust en een veilig gevoel.

AANGERADEN:
Wil je je voorafgaand kennismaken met wat we gaan doen dan raden we je de volgende bronnen aan:

*Loving What Is van Byron Katie (in het Nederlands vertaald als Vier Vragen die je Leven Veranderen) is een fantastische manier om kennis te maken met The Work. Geertje raad je het luisterboek aan.
*Om een introductie van The Work te krijgen kun je dit interview van vriendin en collega-schrijver Susan Piver met Byron Katie bekijken.
*Zie The Work in actie met een van de honderden video’s die online staan. Hierdoor krijg je een direct beeld van hoe The Work werkt. Hier zijn een paar sessies die we aanraden. Daartussen tref je ook een sessie aan waar Byron Katie met Geertje werkt – een ingrijpend voorbeeld van zelfbevraging.

Het volgen van een (online) schrijfworkshop met Geertje kan behulpzaam zijn om te leren je gedachten (ongecensureerd) op papier te zetten.

Al op adem komen voordat het programma begint kun je met deze gratis ademsessies met Jasmijn.

Soort activiteit

workshop

Wie

GEERTJE COUWENBERGH & JASMIJN KOELINK

Wanneer

6 AUG - 8 AUG

Hoeveel

VANAF €348