Vijfdaagse schrijfweek Levensverhalen schrijven - "Over toen en daar....", deel 1

Tijdens deze inspirerende cursus leer je de verhalen die je wilt verwoorden op een aantrekkelijke manier over te brengen op papier, zó dat ze iets van jou en wie jij bent, laten zien. Mooi om door te geven aan de mensen na jou, maar zeker ook om zelf nieuwe perspectieven van je eigen verhaal te ontdekken. Je leert diverse schrijftechnieken waarmee je jouw verhaal op speelse en originele wijze kunt vormgeven. Dit is deel 1.

We deinen mee op het ritme van het klooster. Een heerlijke plek om rustig te kunnen schrijven. Maar er is ook tijd tussendoor om je eigen plan te trekken. Kijk op www.enervie.nl voor het hele programma.
Aanmelden via www.kloosterhuissen.nl

Er zijn twee cursussen: deel 1 en het vervolg daarop in deel 2. De tweede cursus borduurt voort op de eerste, dus je kunt het vervolg pas doen als je de eerste cursus hebt afgerond. Begin volgend jaar zal ik in het klooster ook deel 2 aanbieden. De data zijn nog niet bekend. Wel kun je deel 2 in Vaassen volgen in zes ochtenden vanaf donderdag 29 september

Soort activiteit

cursus

Wie

Hanny Kuijer van EnerVie Schrijfatelier, het Dominicanenklooster in Huissen verzorgt de maaltijden, locatie, overnachtingen.

Wanneer

Maandag 6 tot en met vrijdag 10 juni 2022 in het Dominicanenklooster in Huissen.

Hoeveel

De kosten zijn afhankelijk van het inkomen:
* Tarief A (€ 499,-) geldt indien u een (gezamenlijk) inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand.
* Tarief B (€ 599,-) is voor (gezamenlijke) inkomens tot maximaal 1600 euro per maand.
* Tarief (€ 649,-) is bedoeld voor (gezamenlijke) inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren.
Je krijgt een éénpersoonskamer en het is inclusief alle maaltijden, koffie/thee en drankjes en natuurlijk alle workshops.