Vijfdaagse schrijfretraite 'Taal van mijn hart'

'Taal van mijn hart' is een vijfdaagse schrijfretraite in het Dominicanenklooster in Huissen voor iedereen die wil luisteren naar wat het hart te zeggen heeft en die muziek en liedteksten inspirerend vindt als toegangspoort.

Deze retraite heeft als thema: 'Ruimte'. Elke dag volg je een schrijfworkshop en heb je de middagen om zelf te schrijven aan de hand van aangereikte opdrachten. Aan de ene kant is dit een verdiepende schrijfopdracht die je, als je dat wilt, per workshop kunt doen. Daarnaast ontvang je een extra opdracht waarbij je je laat leiden door woordeloze inspiratie. Je bepaalt dus zelf hoeveel je tussen de workshops door nog wilt schrijven.

Tijdens de workshops laat je je inspireren door liedteksten en is de muziek de toegangspoort naar je innerlijk weten. Ben jij benieuwd of je de taal van jouw hart kunt verstaan als je alle ruis van thuis achter je laat en je koestert in de stilte van het klooster? Je bent van harte welkom om aan te sluiten. Je hebt geen schrijfervaring nodig, alleen de bereidheid om je hart open te zetten.

Het klooster is een ideaal decor voor deze retraite. De rust en het ritme zorgen voor een heerlijk ontspannen sfeer. Je hebt bovendien de mogelijkheid om in de ochtend en de avond naar de vieringen te gaan als je dat wilt. Je kunt genieten van heerlijke, verse vegetarische maaltijden die deels biologisch zijn.

Tijdens de hele week staat de ruimte waar de workshops worden gegeven tot onze beschikking waar je tot 20.30 uur in stilte kunt schrijven als je dat wilt. Vanaf 20.30 uur kun je hier elkaar - als je dat wilt - ontmoeten onder het genot van een drankje.
Voor het hele programma kun je kijken op www.enervie.nl Aanmelden gaat via het klooster www.kloosterhuissen.nl Dat kan vanaf het moment dat dit programma ook op hun website staat.

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

EnerVie schrijfatelier uit Vaassen in samenwerking met het Dominicanenklooster in Huissen

Wanneer

maandag 3 t/m vrijdag 7 juli 2023 en maandag 6 t/m 10 november 2023.

Hoeveel

Er zijn drie tarieven afhankelijk van je inkomen.
A. € 519,-
B. € 629,-
C. € 679,-

Dit is inclusief 4 overnachtingen in een éénpersoonskamer, linnengoed, handdoeken, koffie/thee, alle maaltijden en inclusief alle schrijfworkshops.