Vijfdaagse schrijfretraite De papieren pleisterplaats - trektocht door de bergen - schrijfreis

Een pleisterplaats is een plek waar mensen (en dieren) die een lange reis maken, onderweg even kunnen rusten en voedsel vinden. De papieren pleisterplaats is dan ook een plek om schrijvend op adem te komen en je te voeden met innerlijke wijsheid en stilte. Zodat je daarna met meer energie en focus je levensreis kunt vervolgen. Ik ben graag je reisleider en wijs je aan de hand van concrete schrijfoefeningen de weg.

Zoek jij rust of wil jij gevoed en geïnspireerd worden? Dan is deze vijfdaagse schrijfretraite in het Dominicanenklooster wat voor jou!

Op 7 t/m 11 november 2022 kun je de trektocht door de bergen op papier maken. Je kunt deze schrijfreis maken ook als je niet eerder meedeed aan de vorige.

Het Dominicanenklooster Huissen (in Huissen bij Arnhem) is het perfecte decor voor deze reis. (maar je kunt hem vanaf dinsdag 22 maart ook in 6 ochtenden in Vaassen volgen)
Meer info? Kijk op www.enervie.nl bij Aanbod/Papieren pleisterplaats.

Aanmelden gaat via www.kloosterhuissen.nl Wil je eerst nog meer inhoudelijke informatie dan kan dat via info@enervie.nl

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Hanny Kuijer van EnerVie Schrijfatelier.

Wanneer

Van maandag 7 t/m 11 november 2022 in het Dominicanenklooster in Huissen.

Hoeveel

Het klooster hanteert drie tarieven, afhankelijk van je inkomen. Mochten deze tarieven alsnog een probleem voor jou zijn, neem dan contact op met het klooster voor overleg.
A. € 479,-
B. € 579,-
C. € 629,-