Van winter naar lente - workshop helend schrijven

Winter wordt lente. We duiken een nieuw seizoen in. Maar niet zonder eerst even te hebben teruggekeken al schrijvend op de voorbije maanden en weken. Wat bracht het voorbije seizoen je? Wat leefde er in jou? Wat kwam er aan de oppervlakte?

Het is een dag om op adem te komen. Om te zijn. Om te voelen. Een dag helemaal voor jezelf.

We gaan aan de 'schrijfslag' aan de hand van verschillende schrijfmethodieken (proprioceptive writing, flowschrijven, puntlijnmeditatie van Joey Brown, perspectiefwissel, briefschrijven). We werken vaak toe naar een eenvoudig gedicht dat we delen (maar delen is niet verplicht). Ook meditatie komt aan bod en ik deel graag ook een inspirerend gedicht of verhaal.

Eveline Coppin is een oud-journaliste, coach en boekenschrijfster die houdt van diepgang, zumba, helend schrijven, koffie met melke en haar drie kinderen. Ze kijkt graag ietsje verder dan haar neus lang is en houdt bovenal van mensen en hun verhalen. Ze begeleidt workshops en weekends waar zelfzorg en spiritualiteit (maar met de voetjes op de grond!) centraal staan en zorgt voor een veilige omgeving waarin elkeen mag zijn wie ze is.

Soort activiteit

workshop

Wie

Eveline Coppin

Wanneer

donderdag 21 maart

Hoeveel

125 euro