Tweedaagse schrijfworkshop 'Helend schrijven' met Lisette Thooft

Twee dagen lang helend schrijven – dat wil zeggen, teksten maken die goed zijn voor de ziel. Het gaat niet om stilistisch fraai of gelikt of commercieel, maar om oprecht en authentiek schrijven over jezelf en je eigen leven, waardoor alles beter op zijn plek valt.
Je krijgt dus géén commentaar op je schrijfstijl; het gaat niet om techniek. Als je wilt, kun je me na afloop een van je teksten mailen die ik dan redigeer zoals ik zou doen als ik je redacteur was. Maar in de workshop staat het uiten en delen centraal. We luisteren naar elkaar met ons hart. Dat geeft maximale veiligheid en openheid.
Op dag 1 is het thema: de afdaling naar de onderwereld, de onmogelijke opdracht van het leven en de vraag wat jij nodig hebt om een heel mens te worden. Op dag 2 gaat het om de vraag wat jou als hoofdpersoon interessant maakt: een feestje voor de Innerlijke Criticus... In de middag schrijven we over de ‘strijd’ tussen het mannelijke en het vrouwelijke in onszelf en in onze relaties, die zo vruchtbaar is voor innerlijke groei.

Soort activiteit

workshop

Wie

Lisette Thooft
Rebalancer, schrijfster, spreekster, ‘huisfilosofe’ van Happinez. Schrijft ook voor De Verwondering, en debezieling.nl. Meest recente boeken: Kom uit je hoofd, en In 9 stappen naar innerlijke bloei
Ze zegt over zichzelf: "Ik heb een lange reis gemaakt van hoofd naar hart, van schrijver tot Rebalancer. Maar schrijven zal ik altijd wel blijven doen, want I’ve been loving it for so long, I can’t stop now. Ik geef ook steeds meer les, via mijn begeleide online trainingen. En in workshops. Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal een vorm zoeken in de materie, in de wereld, in onze relaties en in ons lichaam, voor de liefde. Ik help je graag jouw vorm te vinden."

Provincie/locatie

Friesland

Waar

Loft Boksum

Wanneer

Goede vrijdag 10 april en Stille zaterdag 11 april

Hoeveel

275,-