Tjitske Jansen / Schrijfdriedaagse

KWIJT

Er zijn kunstwerken die oproepen wat kwijt is. Of wie kwijt is. Verloren aan het leven of aan de dood. Wie gemis vormgeeft, creëert een ruimte voor het gemis van de lezer, luisteraar of kijker. We zullen verschillende teksten lezen die ons dit laten ervaren, deze teksten analyseren en erover in gesprek gaan met elkaar. We gebruiken ze als springplank om woorden te geven aan wat wij zelf zijn verloren. En op die manier geven we op onze beurt ruimte aan het gemis van onze luisteraar of lezer. Dit klinkt en is ernstig, maar we zullen het zo aanpakken dat er ook regelmatig wat te lachen valt.

Ik vraag voor deze masterclass €565,- (inclusief materiaal, verblijfskosten en maaltijden). De verblijfskosten zijn op basis van een tweepersoonskamer. Toeslag voor een éénpersoonskamer bedraagt €40,- per persoon per nacht (indien beschikbaar). Je kunt ook kiezen voor een overnachting thuis tegen een korting van €40,- per persoon per nacht.
Vroegboekkorting: boek je voor 1 augustus, krijg je €50,- korting.

Data en tijdstip: 19 augustus 2022 11:00 uur t/m 21 augustus 2022 17:00 uur

Locatie: een rustige plek met mooie oude bomen langs het water, net buiten de oude binnenstad van Amersfoort (details ontvang je na aanmelding).

Soort activiteit

workshop

Wie

Tjitske Jansen

Wanneer

19 - 21 augustus

Hoeveel

565 euro