The Artist's Way - samen onderweg

Samen onderweg
Tijdens de cursus the Artist’s Way gaan we samen onderweg. Deze cursus is ontwikkeld door Julia Cameron. De methodiek helpt ons in 12 weken verschillende blokkades die onze creatieve vermogens op te heffen. Denk hierbij aan gevoelens als angst, jaloezie of schuld die we omvormen naar kracht, veiligheid, zelfbescherming en hoop.

Wat we gaan doen
Je zorgt zelf voor een exemplaar van het boek van Julia Cameron “The Artist’s Way”.
Je maakt wekelijks tijd om een hoofstuk te lezen en de bijbehorende opdrachten te doen en voor de basisinstrumenten: Morning Pages en Artist’s Date
Je werkt het liefst in 2 aparte A4 schriften of notebooks. 1 voor de morning pages en 1 voor de opdrachten. Deze laatste kun je desgewenst in een kleiner formaat kiezen.
Wekelijks host ik op maandagavond van 19.30 tot 20.30 een online inspiratiesessie via zoom waarin we het hoofdstuk en de opdrachten bespreken. We starten op 10 januari.
Samen onderweg zijn zorgt voor motivatie om onderweg te blijven, we delen ideeën voor en ervaring met Artist’s Dates

Soort activiteit

werkgroep

Wie

Ik ben Esther, schrijfbegeleider en ervaringsdeskundig professional op gebied van mentale en fysieke uitdagingen. Ik weet hoe belangrijk het is om ruimte te maken voor je eigen wensen en verlangens en help je weer contact te maken met jouw creativiteit en intuïtie om zo op je Eigen Wijze invulling aan je leven te geven. Schrijven is hierbij een belangrijke tool om je te helpen tussen de regels tevoorschijn te komen! Telkens weer ben ik vol verwondering over hoe woorden die lange tijd tussen de regels verzwegen zijn gebleven tevoorschijn komen wanneer pen en papier een vertrouwde en veilige plek blijken te zijn.

Wanneer

De inspiratiesessies zijn online via zoom op 12 maandagavonden van 19.30 tot 20.30 uur

Hoeveel

€24,-