Sciencefictionschrijfworkshop Envisioning Other Futures

In de schrijfworkshop "Envisioning Other Futures", georganiseerd door Other Futures in samenwerking met VondelCS, schrijven zestien deelnemers in zes lessen een visionair sciencefiction of speculative fiction verhaal. De inspirerende workshop wordt geleid door sciencefictionschrijver Rochita Ruiz en ondersteund door gastschrijvers uit verschillende disciplines, waaronder Hodan Warsame, Quinsy Gario, Roziena Salihu en Müge Yilmaz. Na afloop worden de zestien verhalen die uit de workshop voortkomen gebundeld in een speciale festivaleditie en gepresenteerd bij VondelCS (8 april) en op het Other Futures Festival (10, 11 en 12 april) in Amsterdam.

Hoe kan ik meedoen?
Stuur een eigen text (maximaal 4000 woorden) en een motivatiebrief waarom jij de workshop wil volgen naar brigitte@otherfutures.nl met 'Envisioning Other Futures' als titel van je mail. Het verhaal hoeft niet per se binnen het genre science fiction of de vorm proza te vallen: spoken word en gedichten zijn bijvoorbeeld ook welkom.

Inschrijven kan tot 8 februari, dus wees snel!

Meer informatie vind je in ons Facebook event: https://www.facebook.com/events/183611769546380/

Soort activiteit

workshop

Wie

Schrijvers tussen de 16 en 35 jaar oud met interesse in sciencefiction, speculative fiction en toekomstdenken, die graag hun palette willen uitbreiden.

Provincie/locatie

Noord-Holland

Waar

Amsterdam

Wanneer

Zaterdag 29 februari, 7, 14 en 21 maart van 10-14.30 uur in De Ruimte en maandagavond 2 en 9 maart van 19-22 uur bij VondelCS.

Hoeveel

De kosten van de workshop zijn €120 per deelnemer. Wil je graag deelnemen aan de workshop, maar kun je dit bedrag niet betalen? Neem contact met ons op via brigitte@otherfutures.nl.