SCHRIJVEN o.l.v. Maria Goos

Wil je altijd al schrijven, maar weet je niet hoe te beginnen? Of ben je aan het schrijven en wil je jouw verhalen wat meer kleur en fleur geven? Of wil je gewoon graag een week intensief bezig zijn naast het Lauwersmeer, waar Nederland ophoudt en het schrijven begint? Schrijf je dan in voor de compleet verzorgde schrijfworkshop, georganiseerd door CultinationaL i.s.m. Maria Goos bij WONGEMA werkplek voor denkers, makers en praters Hornhuizen, Groningen.
Je hoeft nooit iets gepubliceerd te hebben en je toneelstuk hoeft nooit opgevoerd te zijn. Onaf werk is zeer welkom. En verder blijkt het altijd erg leuk voor iedereen om mee te maken hoe andere mensen het doen, hoe die ploeteren en toch weer verder komen. Het zijn mooie weken waarin hard gewerkt wordt en veel gebeurt.

Over Maria Goos
Maria Goos schrijft. Of beter vertelt verhalen. Dat doet ze al vanaf haar prilste jeugd. Ze volgt de de docenten- en regieopleiding van de Toneelacademie in Maastricht. In de eerste jaren na haar opleiding schrijft Maria Goos met grote regelmaat toneelstukken die zij ook zelf regisseert. Langzamerhand komt in haar werk het accent te liggen op het schrijven van toneelstukken en televisieproducties. Haar grote 'doorbraak' vindt plaats in 1991. Ze schrijft i.s.m. anderen de televisie serie Pleidooi, een groot succes! Voor haar hele oeuvre, bezoek dan haar website want nog altijd zitten er verhalen in haar hoofd en is haar pen niet leeg geschreven.

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

CultinationaL ism Maria Goos

Provincie/locatie

Groningen

Waar

Hornhuizen

Wanneer

van 13-09 tot 19-09 2020

Hoeveel

€ 875, incl. ontbijt, lunch & diner