Schrijven naar Bewustzijn met Joey Brown

Een verdiepingsweek op het Griekse eiland Ikaria! Al schrijvend maken we een boeiende innerlijke reis.

Heb jij al behoorlijk wat stappen gezet op je pad naar bewustzijn maar loop je vast? Heb je het gevoel dat je nog net "die laatste hobbel" moet nemen? Voel je dat je in een overgangsfase zit en wens je dat transformatieproces te versnellen of te verdiepen, kortom bewuster te worden van de verandering op de diepere lagen? Ben je bekend met mijn werk en heb je behoefte aan méér?

Tijdens de Verdiepingsweek vind je antwoorden op vragen
als ‘Waarom ben ik hier?’ , 'Wat heb ik werkelijk te doen', 'Hoe kan ik leven vanuit mijn essentie?' en ‘Hoe kan ik veranderen wat niet bij me past?’ Je transformatieproces wordt ondersteund door de krachtige energie van het eiland Ikaria (spreek uit: ika-ría), de bijzondere plek waar ik woon.

De Verdiepingsweek is een week vol uitdagende oefeningen met onder meer schrijfmeditatie – mijn punt-lijnmeditatie – als basis. Evenzeer gaan we aan de slag met opstellingen en oefeningen voor meer lichaamsbewustzijn.

De retraite vindt plaats in de veiligheid van mijn begeleiding en de warmte van elke keer weer een bijzondere groep. De Verdiepingsweek op Ikaria is niet zomaar een vakantie. Het is een diep transformerende reis die je nog lang zal bijblijven.

WIL JIJ OOK?

- antwoorden krijgen op je levensvragen?
- de durf in jezelf aanraken? Je stem naar buiten brengen?
- je bewust worden van het creatieve proces dat je leven is, zodat je weer voluit kan leven, kan raken en geraakt worden, vanuit dat wat je echt bent, je ware zelf?
- antwoord op vragen als ‘Waarom is mijn leven zoals het is?’ en ‘Hoe kan ik veranderen wat niet bij me past?’, en het schrijven inzetten om die inzichten te krijgen?
- blokkades doorbreken, daarbij gedragen door mij, de groep en de krachtige, helende energie van het eiland Ikaria?
- even helemaal weg zijn en je begeleid weten door een ervaren coach én fantastische gids?
- je veilig, erkend en herkend voelen in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers?
- thuiskomen bij jezelf?

HET PROGRAMMA

Binnen boven buiten

Al schrijvend staan we stil bij het verhaal dat je leven nu is. Je legt laagjes af, in 3 bewegingen: we maken al schrijvend en mediterend een reis naar binnen, naar boven en naar buiten. Vergelijk het met een helder en fris 'wakker worden' in jezelf.

De vrije tijd vul je in zoals jij dat wilt: schrijven op één van de schaduwrijke plekjes rond het huis, zwemmen, de heetwaterbronnen bezoeken, wandelen, genieten van een massage, een prachtige zonsondergang ...

Bekijk alle informatie en het volledige programma op mijn website:https://joeybrown.be/retraites/schrijf-retraite/

REACTIES VAN DEELNEMERS

'Wat een transformatie! Wat een gewicht heb ik afgelegd! Ik durf er nu te staan! De schrijfmeditaties hebben mij écht in beweging gezet, en inzicht gegeven. Ik neem het allemaal mee en sla mijn vleugels open.' JULIE K.

'Ik kwam naar Ikaria om te zoeken. Mezelf, mijn echte schrijfstem. En ik heb gevonden. Ik ging naar huis in het vertrouwen dat wat ik in de wereld zet mag gezien worden. Dat mijn visie en eigenzinnige aanpak zichtbaar MOGEN zijn.' INGRID M.

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Auteur en schrijfcoach Joey Brown

Wanneer

Van zaterdag 25 september tot en met zaterdag 02 oktober

Hoeveel

Vanaf 1695 EUR, afhankelijk van het kamertype