Schrijven naar bewustzijn, Deep Dive zomerretraite met Joey Brown

Tijdens de Deep Dive Zomerweek maak je samen met Joey Brown, auteur van 'Schrijven naar bewustzijn', een diepgaande innerlijke reis vol humor en zielsverbinding. No excuses, dit is voor jou als je de eerlijke confrontatie met jezelf wilt aangaan en de shift naar een next level wilt waarmaken. Met schrijfmeditatie schrijf je jezelf een weg naar antwoorden. Je innerlijke proces verdiepen we met veel (familie)opstellingen, energetisch werk, yoga, tai chi en ritueel. Hoofdthema van deze retraite: VERBINDING, in de eerste plaats die met je ware zelf!
EVEN HELEMAAL VAN DE WERELD AF
We vertragen en verstillen, schrijven, mediteren, lachen en bewegen. Gedragen door stilte, zetten we de uiterlijke beweging 'on hold' zodat we contact kunnen maken met onze innerlijke beweging.
SCHRIJF JE LIJF, SCHRIJF JE ESSENTIE
Met de pen losjes over het papier starten we de beweging: vanuit het lichaam, vanuit onze aandachtige aanwezigheid. We duiken de creatie in, geven ons over, laten alle controle los. We bewegen mee op de stroom van inspiratie, laten ons leiden door het onmogelijke en het onverwachte.
Hoe kwetsbaar durf je te zijn? Hoe ver, breed, diep, hoog, laag durf je te gaan? Langzaam maar zeker verleg je je grenzen, je komt steeds dichter bij je ware stem. We raken het aan, de magie van het hart. We schrijven het uit, onze diepste verlangens. En aan het eind laten we het antwoorden regenen!
WAKKER IN JEZELF
Thema van deze retraite is het herstellen van de verbinding met je essentie. Wie ben je écht? En hoe wil je dat voortaan ervaren? Ben je je bewust van het wonderlijke creatieve proces dat je leven (en ook je schrijven) is?.
Met schrijfmeditatie, Tai Chi, systemisch-energetische oefeningen en opstellingen. De retraite wordt omkaderd met verrassingen, heerlijk gezonde maaltijden en een ligconcert.
Kortom, deze retraite is niet zomaar wat vakantie; al schrijvend en bewegend heel je jezelf op diep niveau.
Je hoeft nergens ervaring mee te hebben, je neemt deel helemaal zoals je nu bent. Het enige wat nodig is, is je bereidheid en nieuwsgierigheid om je over te geven aan de bewegingen van je pen en je lichaam.

“Joey’s begeleiding is enorm krachtig. Ze maakt overgave mogelijk. Het gaat diep, naar essentiële dingen, het smijt open en heelt.” – Bram Wets
“Joey's methodiek en schrijfmeditaties zijn een openbaring. In de stroom van het woord ontstaan kleine wonderen. Ik heb intens genoten van deze innerlijke reis.” - Pieter Ruysschaert

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Joey Brown, schrijf- en bewustzijnscoach, opsteller en trainer.

Wanneer

20 - 25 augustus 2023

Hoeveel

2390 EUR, all inclusive