Schrijven in Toscane #schrijfretraite

Wil jij in een prachtige omgeving in alle rust aan je boek of verhaal schrijven? Ben je op zoek naar inspiratie en motivatie en wil je feedback op een deel van je tekst of persoonlijke schrijfcoaching?

Sparren over je boek
Een boek schrijven doe je alleen, maar met andere auteurs sparren geeft vaak nieuwe inzichten en werkt motiverend. Tijdens deze schrijfretraite werk je aan je boek of verhaal en krijg je naar keuze feedback op een deel van je tekst of persoonlijke schrijfcoaching. We starten na het ontbijt met de focus en doel van je dag en voor het avondeten evalueren we kort je schrijfdag en kun je vragen stellen aan mij of de andere auteurs. We werken in een kleine groep (maximaal vier personen). Daarnaast werken er nog drie andere auteurs afzonderlijk in deze periode aan hun boek.

Voor wie?

Voor iedereen die in alle rust aan haar of zijn boek of verhaal wil werken. Zeker als je twijfelt over de structuur of opbouw van je boek of verhaal en een flinke spurt wilt maken. Schrijf je voor de ideale lezer? En klopt de structuur en opbouw van je verhaal of boek? Ik kijk graag met je mee als je vastloopt of twijfelt over je boekidee. Natuurlijk kun je je schrijfcoaching ook voor andere vragen gebruiken. Heb je motivatie nodig? Dé kleurrijke schrijfcoach is er…

De week start op maandagmiddag 8 juni en eindigt op zondag 14 juni na het ontbijt. De transfer van en naar het vliegveld en de vlucht zijn op eigen kosten.

Ga je mee naar Toscane?

Meld je nu aan voor de schrijfvakantie. Maak tijd vrij voor jezelf, je boek of je verhaal. Gun jezelf dit cadeau. Wacht niet te lang. Er zijn maar maximaal vier plekken en de inschrijving sluit op 1 april a.s.

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Jolanda Pikkaart - Dé kleurrijke schrijfcoach

Provincie/locatie

In het buitenland

Waar

Pietrasanta

Wanneer

De week start op maandagmiddag 8 juni en eindigt op zondag 14 juni na het ontbijt.

Hoeveel

€974,75 incl btw