SCHRIJVEN ALS GOD IN FRANKRIJK

Hou je van schrijven, maar weet je niet hoe te beginnen? Heb je geen inspiratie, rust of tijd? Of schrijf je al wel, maar wil je gevoed worden? Of wil je dat dat boek er eindelijk eens komt?

Deze schrijfretraite biedt een programma met dagelijks workshops met zowel creatieve als ambachtelijke opdrachten waarin je bijvoorbeeld meer leert over sterke personages of over een goede verhaalstructuur. Opdrachten die een beroep doen op zowel je zintuigen en je hart, als op je hersenen. Heb je een manuscript waarin je aan het werk bent, dan kun je daar tussendoor ook mee aan de slag.
Dagelijks bespreken we gezamenlijk het schrijfwerk, maar er is ook ruimte voor individuele gerichte feedback en sparringsessies. Er is ruimte voor al je vragen. En als je ergens geen zin hebt, dan hoeft het niet.

Vijf dagen, zes nachten, € 700,- all inclusive (verblijf, goed ! eten en drinken enzovoort), op een oude boerderij in Zuid-Frankrijk. In één dag met de trein te bereiken. Heb je interesse om met iemand mee te rijden of zelf vervoer aan te bieden, laat het dan weten - dan kunnen we jullie met elkaar in contact brengen.

Adres: 30 Impasse des Fauvettes
Huedour, 07590 St. Etienne de Lugdarès

Voor wie: voor iedereen die wil schrijven.
Stel jij wilt de schrijfweek volgen, maar je partner niet. Dat kan: hij of zij betaalt dan de verblijfsprijs à € 450,-

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Wilma Geldof; gecertificeerd schrijfdocent, ervaren schrijfcoach en bekroond schrijver.

Provincie/locatie

In het buitenland

Waar

Huedour, Frankrijk

Wanneer

28 augustus 2020 - 4 september 2020 (aankomst- en vertrekdag)

Hoeveel

€700,- Dat is all inclusive (dus inclusief verblijf en goed eten en drinken)