Schrijven aan Zee – schrijfvierdaagse - Zoutelande

Vier dagen naar buiten om te schrijven vanuit onze standplaats in Zoutelande. Duinen, zee, strand, kunstenaarsstadjes, lucht en licht geven volop inspiratie: bekende schrijvers ontdekten dat al eerder.
Picknickspullen mee en blocnote op schoot. Laat je inspireren door de locatie en het moment, en door verhalen en gedichten van schrijvers die je op die specifieke plek voorgingen.

Standplaats op Walcheren is Zoutelande, vlak achter de hoogste duinen en aan het enige zuiderstrand van Nederland. Niet voor niets kozen kunstenaars als Piet Mondriaan, Jan en Charley Toorop en Jacoba van Heemskerck, schrijvers en dichters als J.C. van Schagen, Hans Warren, A. van Schendel en A. Roland Holst voor Walcheren om te schilderen en te schrijven.

Elk dagdeel gaan we naar een andere locatie zoals de hoge duinen van Zoutelande, het brede strand met de karakteristieke palenrijen, kunstenaarskolonie Domburg, de vuurtoren van Westkapelle, de haven van Veere, natuurgebied De Manteling of Fort Rammekens.

Margriet van Bebber – eigenaar van Het Schrijfbedrijf - is dichter-schrijver en docent creatief schrijven. Ze heeft een ruime ervaring met schrijven op locatie in binnen- en buitenland: o.a. Walcheren, Texel, Delft, Den haag, Utrechtse Heuvelrug, Eemland, Spanje en Suriname.

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Margriet van Bebber

Wanneer

Vrijdag 8 t/m maandag 11 juli 2022

Hoeveel

Single op 2pp-kamer € 450 incl. 21% btw [€ 371,90 excl. btw] per persoon inclusief cursus, drie overnachtingen incl. ontbijt.
Voor professionals in de culturele en creatieve sector is er mogelijkheid tot financiering van 1/3 van de kosten van het cursusdeel. Vraag naar de mogelijkheden.