Schrijfwerkplaats

Ga je writer’s block te lijf, kom kennismaken met taal en tekst, experimenteer met nieuwe stijlen en structuren: in de schrijfwerkplaats kies je een week lang uit meerdere workshops van professionele schrijvers. Zij brengen hun eigen achtergrond en beroepspraktijk mee en dus hun eigen benadering van het vak. Mogelijke genres variëren van toneel, poëzie en proza tot liedtekst of essay. Hoe vertel je een verhaal op papier? Hoe komt jouw schrijfmotor op gang? Hoe breng je structuur aan en wanneer laat je die los? Zowel schrijvers in de dop als ervaren auteurs zijn welkom. O.l.v. Tjitske Jansen e.a.

De workshops op Buitenkunst Randmeer zijn op ons eigen terrein, genaamd De Wilgen. Het ligt tussen de weilanden, loofbomen en naaldbossen, op 6 km van Elburg, met achter de dijk het Drontermeer (waar je in kan zwemmen). We hebben een groot en een klein theater, een restaurant, een bar, vele werktenten, ateliers, muziektenten, materialen en studio’s, drie kampeervelden met douches en toiletten, en een veld met huurtenthuisjes.
Je kunt als gevorderde én beginner deelnemen aan de weken met workshops in schrijven, theater, dans, beeldende kunst, muziek, fotografie & video. Het programma op Randmeer bestaat uit Speciale weken en Ateliers & Werkplaatsen voor volwassenen (vanaf 16 jr), het TheaterTalentLab en BKbeeldLAB (16-23 jr), Theaterweken voor jongeren (TTLjong 12-15), en kinder- en kleuterprogramma’s.

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Buitenkunst Randmeer

Wanneer

31 juli-7 aug 2021

Hoeveel

Per persoon: € 285,-
Jong volwassenen tussen 16 en 25 jaar, krijgen 35 euro korting (250,-).
Bovenstaande prijzen zijn inclusief alle programmakosten, kampeer-gelden, materialen, enz. Prijzen zijn exclusief gemeentelijke toeristenbelasting à 95 cent (o.v.) p.p.p.n. en eten/drinken.