Schrijfweekend met persoonlijke coaching

Heb je al een tijdje een idee in je hoofd, maar komt het er niet van om het op te schrijven?
Ga dan mee met dit schrijfweekend om snel een stap verder te komen.

Door het aanbieden van onze theoretische kennis en onze praktijkervaring als auteur krijg je nuttige informatie over de opbouw en structuur. Je kunt hierdoor niet alleen een verhaal/boek op de juiste manier starten, maar het helpt je ook om te ontdekken waarom jouw verhaal maar bleef kabbelen of waarom je steeds vastliep. Ook schrijvers die hun hele boek al klaar hebben, krijgen meer inzicht hoe ze met wat simpele ingrepen hun verhaal op een hoger niveau kunnen brengen.

Elk jaar organiseert de Online Schrijfschool van Marelle Boersma (een van de senior schrijfdocenten van Nederland) schrijfweekenden. De opzet is bewezen succesvol. Je krijgt elke dag een schrijftraining, waarbij diverse schrijftechnieken worden aangeboden. Daarnaast gaan we samen sparren over jouw verhaal. Juist die persoonlijke schrijfbegeleiding zorgt ervoor dat je een grote stap maakt, je leert meer over o.a. de opbouw van je plot en de diepgang van je personages.

Van tevoren mag je een deel van je verhaal opsturen, zodat we ons kunnen inlezen. Vaak kun je met een paar 'simpele' ingrepen je verhaal krachtiger maken. Of de vorm waarin je je verhaal vertelt aanpassen waardoor de kans op vastlopen kleiner wordt.

Via een schrijfweekend zijn al verschillende schrijvers gedebuteerd. Dát geeft ons voldoening. En jou de kans om je verhaal met lezers te delen.

Doe mee met je levensverhaal, roman, thriller of jeugdboek en leer de verhalende technieken die je nodig hebt om een magisch verhaal te schrijven.
Juist de combinatie van de schrijftrainingen én de individuele coaching maakt dat je verder komt.

En minstens zo belangrijk: het is ook altijd héél gezellig :-) Tijdens een schrijfweekend ontstaan vaak leuke contacten met schrijfmaatjes.

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Marelle Boersma - Online Schrijfschool

Wanneer

vr 2 t/m zo 4 februari 2024

Hoeveel

575