Schrijfweekend Limburg

Heb je al heel lang een leuk idee in je hoofd en komt het er maar niet van om het op te schrijven?

Een schrijfweekend helpt je met het begin van je verhaal, en laat je zien hoe boeiende personages je verhaal kunnen dragen. Tijdens het weekend krijg je drie krachtige workshops over verschillende schrijftechnieken, je krijgt persoonlijke schrijfbegeleiding zodat je daadwerkelijk verder komt én door groepssessies hoor je hoe je verhaal overkomt.

Er is ook tijd om samen te sparren en vooral ook om zelf schrijfmeters te maken. We overnachten in een sfeervolle locatie in Limburg waar iedereen de beschikking heeft over een eigen kamer met badkamer en we gebruik kunnen maken van een ruime woon- en trainingsruimte met keuken.

Alles is dus aanwezig om er een inspirerend weekend van te maken, waarbij jij je verhaal van nieuwe woorden en wendingen voorziet.

Het weekend is inclusief twee overnachtingen, de workshops en begeleidingen die door 2 schrijfcoaches van de Online Schrijfschool worden gegeven. Het schrijfweekend is zowel voor beginnende als gevorderde schrijvers.

Tamara schreef: “Het weekend bracht me waar ik voor kwam: helderheid over mijn verhaal en heerlijke focus op het schrijven. Bedankt voor het sparren weer. Ook deze keer legde je de vinger op de zere plek en je gaf me de tools om het op te lossen. Heel fijn.”

Lia: “Als geen ander weet Marelle hoe ze de groep moet inspireren en motiveren. Dankzij haar zijn er dit weekend prachtige boeken verwekt. Heb er erg veel van geleerd en denk er iedere dag nog met een glimlach op mijn gezicht aan terug!”

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Online Schrijfschool Marelle Boersma

Wanneer

30 juni t/m 2 juli 2023

Hoeveel

525