Schrijfweek in Lochem

Een week om te werken aan je gedichten, korte verhalen of boek. Ontdekken wat je werkelijk wilt schrijven, je eigen stijl verder ontwikkelen en je manuscript laten groeien. Na deze week kijk en schrijf je anders. Door mijn vragen, oefeningen en coaching, ook door samen te zijn met andere mensen die weten wat schrijven hen brengt.

INSPIRATIE EN RUIMTE

Elke ochtend van 9.00 – 12.00 uur ben je welkom bij mijn schrijfprogramma met inspirerende vragen en opdrachten. Om je schrijfplan richting te geven, je nieuwe inspiratie te geven en om je verder toe te rusten met schrijftechnieken.

’s Middags ben je vrij. Jij bepaalt per dag wat dat voor jou betekent. Van verder schrijven, tot wandelen in de mooie omgeving. ’s Avonds organiseer ik een aantal extra activiteiten, voor de liefhebbers. Van een film over een schrijver tot voordragen uit je werk bij een buitenvuur.

Op een van de dagen krijg je een individuele sessie schrijfcoaching. We kunnen inzoomen op één gedicht of verhaalfragment, ik kan je ook verder helpen met je boekplan of de opbouw van je verhaal.

HEERLIJKE PLEK

Deze schrijfweek is in Lochem, op boerderij de Muetstege. Elke deelnemer heeft een eigen kamer. Binnen zijn meerdere ruimtes om te werken, bij mooi weer zijn er buiten veel plekken om rustig te schrijven. Drie keer per dag genieten we van verse maaltijden, bereid door iemand die ons de hele week verzorgt.

PRAKTISCH

Het programma duurt van dinsdag 13 juni (10.30 uur) t/m zondag 18 juni (17.00 uur). Deelnemen aan de schrijfweek kost € 825,00. Dit bedrag is inclusief alle eten en drinken, de schrijfworkshops, de sessie schrijfcoaching en een eenpersoonskamer.
Een informatieblad staat op mijn website.

AANMELDEN
Aanmelden kan via e-mail: info@monicaboschman.nl. Na je aanmelding krijg je een intakeformulier met vragen over je gegevens, je schrijfplan en andere wensen.
Neem gerust contact op als je meer wilt weten of wilt overleggen of deze week bij je past.

Monica Boschman
Dichter en Schrijfdocent
info@monicaboschman.nl
www.monicaboschman.nl

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Monica Boschman

Wanneer

dinsdag 13 t/m zondag 18 juni 2023

Hoeveel

€ 825,00