Schrijfweek in Limburg

Leuk hoor, een boek schrijven, maar er komt zo veel bij kijken… Heb je het ene personage net een geweldige monoloog gegeven, trap je weer in een plot hole. Of je bent eindelijk lekker aan het schrijven en dan staat je kind weer onderaan de trap te jengelen dat-ie je nodig heeft. Daar gaat je focus!

Maak tijd voor jouw passie: schrijven. Tijdens deze volledig verzorgde schrijfweek kom je los van alle dagelijkse taken, krijg je nieuwe inspiratie en feedback, én kun je iedere dag uren schrijven aan je boek.

Tijdens deze schrijfweek, in een prachtig landhuis in Limburg, leggen we jou en je boek volledig in de watten.

We komen iedere ochtend en namiddag bij elkaar voor een gezamenlijke workshop of discussie. Verder mag je zelf weten hoe je je tijd indeelt. Op je eigen kamer, in de woonkamer, buiten… Vol focus in je uppie, of lekker in het gezelschap van de andere deelnemers en je coaches (die spelletjes meenemen voor in de avond).

Na de week heb je op een ontspannen manier ontzettend veel meters gemaakt. Je weet precies hoe je verder kan en hebt op een fijne manier verder gewerkt aan jouw persoonlijke doelen.

Wie zijn wij?

Tijdens deze schrijfweek krijg je twee schrijfcoaches voor de prijs van één! Wij zijn Sanne Hillemans en Kelly Meulenberg, de Fictiefixers: er is geen fictieprobleem dat wij niet kunnen oplossen.

We hebben allebei jarenlange ervaring met het schrijven, herschrijven en publiceren van romans en andere boeken. Wij kunnen je van A tot Z helpen met het schrijven en in de wereld brengen van je verhaal.

Sjoerd Commandeur is de kok en verzorgende kracht achter deze schrijfweek. Hij organiseert al jaren schrijfweken en workations voor heel tevreden klanten. Hij staat dolgraag in de keuken en heeft zelfs zijn eigen kookboek uitgebracht!

Wat krijg je allemaal?

•Een geheel verzorgde week in een prachtig huis in Limburg.
•Drie maaltijden per dag, de hele dag thee/koffie en snacks.
•Twee coaches aan wie je de hele dag al je schrijfproblemen kunt voorleggen.
•Iedere dag een schrijfoefening en een interessant gesprek over een onderwerp dat met schrijven te maken heeft.
•Vooraf een kennismakingsgesprek met één van de coaches.
•Tijdens de schrijfweek een individueel coachgesprek over jouw persoonlijke schrijfdoelen/uitdagingen.
•Redactie van een stuk uit jouw boek.
•Nieuwe contacten en veel gezelligheid.

Wil je meer weten of je meteen aanmelden? Kijk dan op https://www.villaforum.nl/schrijfweek-in-limburg/

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Sanne Hillemans, Kelly Meulenberg en Villa Workation

Wanneer

maandag 5 juni t/m maandag 12 juni 2023

Hoeveel

€ 1595,- incl. btw, voor een privékamer