Schrijfvakantie op idyllisch kasteel in Frankrijk

Heb je altijd al een boek willen schrijven, maar vind je er de ruimte niet voor?

Op een idyllisch kasteel, Chateau d’Aix, in Zuid-Frankrijk, ver weg van verkeer en andere stoorzenders, ervaar je alle tijd en ruimte om te schrijven.

Schrijfcursus

Of je nu een roman, een thriller of je levensverhaal wil schrijven, als je er echt werk van wil maken is deze schrijfvakantie de manier om serieus aan de slag te gaan en bewust te investeren in ‘eigen tijd’.
Met in de ochtend toegankelijke workshops door schrijfcoach/auteur Marlen Visser en de rest van de dag een zee van tijd om te schrijven.
Een week waarin je leert van een ervaren docent en elkaar als deelnemers inspireert en stimuleert.

De schrijfworkshops zijn van 10.00-13.00 uur. Na de lunch kies je een plekje in de tuin of in een van de historische vertrekken. Of zit je liever in je eigen kamer? Alles mag. Je wordt helemaal verzorgd zodat jij alle tijd hebt om je over te geven aan het schrijfproces.
Natuurlijk kun je ook inspiratie opdoen tijdens een wandeling of tijdens een bezoek aan een historisch stadje in de omgeving.

Op en top verzorgd

Miranda, onze gastvrouw, verwent je iedere dag op en top met vers bereide maaltijden.
Na een gezond en uitgebreid ontbijt gaan we met elkaar aan de slag.
Voor de lunch staan afwisselende gerechten op het menu, zoals een salade, een verse soep of een hartige taart. Tussendoor is er heerlijk vers fruit.

Na een middag schrijven, wandelen en klankborden schuif je aan aan de tafel voor een gezamenlijke maaltijd: iedere dag een andere culinaire verrassing. Als je vegetarisch/veganistisch bent of andere dieetwensen hebt kun je dat aangeven bij de resevering. Wij zullen hier uiteraard rekening mee houden.

Wie

Door auteur/schrijfcoach Marlen Visser (o.a. bekend van de goed ontvangen thriller Noodlot)

Wanneer

7-14 oktober 2022

Hoeveel

1175 euro per persoon (inclusief 6 workshops, 7 overnachtingen, koffie/thee, alle maaltijden incl. wijn en frisdrank); exclusief (vlieg)reis. Toeslag eenpersoonskamer: 150 euro. Niet schrijvende partners zijn welkom voor 695 euro. Deze prijs is exclusief schrijfworkshops.