schrijfvakantie met persoonlijke begeleiding Berg en Dal

Wil je lekker op schrijfvakantie zonder eerst een lange reis te maken? Ga dan mee naar het mooie Berg en Dal (Gelderland) midden tussen de wijnvelden.

Heb je al een tijdje een idee in je hoofd, maar komt het er niet van om het op te schrijven?
Door de jarenlange ervaring van mij (Marelle Boersma) met het organiseren van schrijfweken en schrijfweekenden (in het buitenland maar ook in Nederland) weet je dat je aan het goede adres bent om je verhaal naar een hoger plan te tillen.

Door het aanbieden van mijn theoretische kennis en mijn praktijkervaring als (bestseller)auteur krijg je nuttige informatie over de opbouw en structuur. Je kunt hierdoor niet alleen een verhaal/boek op de juiste manier starten, maar het helpt je ook om te ontdekken waarom jouw verhaal maar bleef kabbelen of waarom je steeds vastliep. Ook schrijvers die hun hele boek al klaar hebben, krijgen meer inzicht hoe ze met wat simpele ingrepen hun verhaal op een hoger niveau kunnen brengen.

Dus:
- weet je niet hoe je moet beginnen?
- loop je vast tijdens het schrijven?
- mis je de diepgang in je verhaal?
- en vraag je je af: waarom wordt het niet spannend?
Ga mee en krijg het antwoord. Van tevoren mag je een deel van je verhaal insturen, zodat ik me kan inlezen. Tijdens de schrijfweek sparren we samen over je verhaal, zodat je weer met nieuwe inspiratie aan de slag kan. Vaak kun je met een paar 'simpele' ingrepen je verhaal krachtiger maken, of de vorm waarin je je verhaal vertelt aanpassen, waardoor de kans op vastlopen kleiner wordt.

Deze schrijfweek is geschikt voor een levensverhaal, roman, young adult, thriller, kinderboek of feelgood. En zowel geschikt voor beginnende schrijvers als voor gevorderden; ik begeleid je op jouw niveau.

De opzet van de schrijfvakanties is bewezen succesvol. Met zo'n vijftien jaar ervaring als schrijfdocent én tien jaar ervaring met het verzorgen van schrijfvakanties, weet ik wat jouw verhaal nodig heeft om extra te gaan glanzen.

Is er ook tijd om zelf te schrijven?
Naast het leren van de schrijftechniek én de persoonlijke schrijfbegeleiding, is er voldoende tijd om te schrijven aan je verhaal. Naast schrijven kun je ook genieten van de mooie omgeving, een proeverij doen bij de wijnboerderij of een fijne wandeling maken door de wijngaard. Maar deze schrijfweek is vooral bedoeld om een heel stuk verder te komen met je boek.

Wat zit bij de prijs in?
Naast alle overnachtingen in een eigen kamer én trainingen én coaching, zitten ook alle kostelijke maaltijden en drankjes bij de prijs in. Het eten van Jan Kostelijk wordt al jaren geroemd vanwege het pure en gezonde karakter. Alles wordt de hele week voor je verzorgd, zodat je nergens aan hoeft te denken. Echt een week onbezorgd schrijven dus.

Wat brengt het?
Een schrijfvakantie bij Marelle Boersma en Jan Kostelijk geeft je meer dan schrijfinspiratie of een krachtiger schrijfstem. Via de schrijfweken zijn al vele tientallen schrijvers gedebuteerd. Dát geeft mij voldoening. En jou de kans om je verhaal met lezers te delen.

Veel deelnemers komen daarom terug voor een nieuwe week schrijfinspiratie! Soms zelfs met de hele groep!

Marian zei: "Deze week was een beleving en een levenservaring. Mijn doel was stappen maken met schrijven. Yes, dat is gelukt. En veel meer dan dat. Handvatten, coaching, tips, adviezen en training. En jouw rustige Jan, een rots voor jou, was een meesterkok voor ons allen."

Mary zei: “Wat een passie heb jij voor je vak. En voor ons!”

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Marelle Boersma

Wanneer

zaterdag 16 t/m vrijdag 22 maart 2024

Hoeveel

1395 (eigen kamer)