Schrijfvakantie incl volpension

Een schrijfvakantie bij (bestseller)auteur en schrijfdocent Marelle Boersma is een combinatie van schrijftraining en persoonlijke schrijfbegeleiding bij het boek dat je schrijft. Het gaat hierbij niet alleen om de lessen, het gaat mij er vooral om dat je verder komt met je boek! Door lessen en begeleiding te combineren maak je grote stappen om je verhaal krachtig te beginnen of je bestaande verhaal verder op te tillen. En natuurlijk is er ook ruim de tijd om zelf te schrijven op een van de schrijfplekjes op het grote landgoed (onder de kersenboom), te relaxen in een hangmat of om wat van de omgeving te zien. Het is echt een schrijfVAKANTIE.

Naast al die schrijfactiviteiten zorgt Jan dat het je aan niets ontbreekt. Een ontbijt in de zon in de mooie buitenkamer, waarbij stokbrood en croissants afgewisseld worden met verrassingen. Een lunch waarbij het woord 'gezond' leidend is, en een avondmaaltijd in het zachte licht dat weglekt over de heuvels van de Charente.

We wonen in de Sud Charente, ongeveer een uur ten noorden van Bordeaux, in een dorp met goede bereikbaarheid, zowel met de auto (950 km), de trein (treinstation op 5 minuten van het huis, met een directe aansluiting op het TGV station in Angoulème) of vliegtuig (Bergerac/Bordeaux).

Maak je je zorgen over Corona? Wij hebben aangepaste annuleringsvoorwaarden én - belangrijker - voldoende ruimte in huis en buiten om die 1,5 meter te kunnen handhaven. Mail me gerust als je hier vragen over hebt: info@marelleboersma.nl

-> Een schrijfvakantie in Logis Delicieux is een schrijfweek met training én persoonlijke schrijfbegeleiding bij het boek dat je schrijft, waarbij de groep een meerwaarde is.

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Marelle Boersma

Wanneer

28 aug t/m 3 sep 2021

Hoeveel

v.a. € 895