Schrijfvakantie in een Frans chateau

Allereerst gaat het in deze week om het schrijfplezier.

Maar deze schrijfweek zorgt er ook voor dat jij een goede start maakt of een heel stuk verder komt met jouw boek. Vandaar dat je elke dag een workshop krijgt over schrijftechniek, én dat je persoonlijke schrijfbegeleiding krijgt bij je verhaal.

Dus:
- weet je niet hoe je moet beginnen?
- loop je vast tijdens het schrijven?
- mis je de diepgang in je verhaal?
- en vraag je je af: waarom wordt het niet spannend?

Ik help je graag verder.
Geschikt voor een levensverhaal, roman, young adult, thriller, kinderboek of feelgood. En zowel geschikt voor beginnende schrijvers als voor gevorderden; ik begeleid je op jouw niveau.

Wie is Marelle Boersma?
Ik ben zelf auteur met inmiddels achttien boeken op mijn naam, waaronder een schrijfboek. En met zo'n vijftien jaar ervaring als schrijfdocent én tien jaar ervaring met het verzorgen van schrijfvakanties, weet ik wat jouw verhaal nodig heeft. Er zijn niet voor niets al vele tientallen schrijvers via mij gedebuteerd.

Is er ook tijd om zelf te schrijven?
Er is voldoende tijd om zelf te schrijven, binnen in de grote salon of buiten in de tuin of op het bordes van het chateau. Maar je kunt ook wandelen en genieten van de mooie omgeving waarin het chateau ligt. Vaak plannen we in overleg een leuk uitje naar een van de omliggende dorpjes. Het is natuurlijk ook een schrijfvakantie.

Wat zit bij de prijs in?
Naast alle overnachtingen in een eigen kamer én trainingen én coaching, zitten ook alle kostelijke maaltijden en drankjes bij de prijs in. Het eten van Jan Kostelijk wordt niet voor niets geroemd. Alles wordt de hele week voor je verzorgd, zodat je nergens aan hoeft te denken. Echt een week onbezorgd schrijven dus.
Alleen de reis is exclusief (carpoolen is vaak mogelijk)

Wat brengt het?
Een schrijfvakantie bij Marelle Boersma en Jan Kostelijk is een schrijfweek met training én persoonlijke schrijfbegeleiding bij het boek dat je schrijft, waarbij de groep een meerwaarde is. Bovendien logeer je in een mooi Frans chateau waar je ook lekker buiten kunt schrijven. Na afloop van de week weet je hoe je verder kunt schrijven. Veel deelnemers komen terug voor een nieuwe week schrijfinspiratie!

Heb jij al zin een verse croissant of een baguette met brie?
Ga dan gezellig mee naar het chateau in Picardië op slechts 5 uur rijden van Utrecht.

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Marelle Boersma (schrijfdocent)

Wanneer

za 5 t/m vr 11 augustus 2023

Hoeveel

1295 euro (volledig verzorgd)