schrijfvakantie Charente september

De schrijfvakanties bij Marelle Boersma en Jan Kostelijk zijn in Schrijven Magazine met een 9,1 beoordeeld. Een mooie opsteker voor ons werk. Veel van onze schrijvers komen dan ook regelmatig terug voor een weekje schrijfinspiratie.

We zijn inmiddels verhuisd van de hete Algarve naar de zonnige Charente (een uur ten noorden van Bordeaux). Maar we zijn nog steeds anders dan anders. Alles wordt namelijk verzorgd. Nieuw is dat je nu in ons bijna-Chateau komt overnachten in een van de ruime suites, waarbij je kunt kiezen voor een eigen kamer of een gedeelde suite.

Je krijgt tijdens deze schrijfweek diverse schrijfworkshops, waarbij je de techniek leert om een krachtig verhaal te schrijven. Maar daarnaast krijg je ook één-op-één begeleiding bij je eigen verhaal waarbij je leert hoe je de geleerde technieken toepast. Een combinatie van theorie én praktijk dus. Tijdens de week heb je ook ruim de tijd om zelf te schrijven, waardoor je grote stappen maakt bij het schrijven van je boek. Maar natuurlijk kun je vanaf ons huis ook een wandeling maken in de omgeving of de plaatselijke boulangerie bezoeken. Echt schrijven op vakantie.

Deze doelgerichte aanpak, waarbij training met coaching wordt gecombineerd, heeft als resultaat dat inmiddels tientallen auteurs via mijn schrijftrainingen gedebuteerd zijn.

Ik zei het al: alles wordt verzorgd. Want alles zit bij de prijs in! Niet alleen alle overnachtingen in de ruime suites van ons prachtige Logis in de zonnige Charente, maar ook alle maaltijden die door Jan met eigen groenten en fruit van het land met veel liefde worden bereid.

Logis Delicieux is goed bereikbaar met de auto (975 km vanaf Utrecht), met de trein (tgv) of vliegtuig. De gedetailleerde reismogelijkheden vind je op de website.

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Marelle Boersma

Provincie/locatie

In het buitenland

Waar

Frankrijk

Wanneer

20 t/m 26 september 2020

Hoeveel

v.a. 895 euro