Schrijfvakantie Charente

De schrijfvakanties bij Marelle Boersma en Jan Kostelijk zijn door Schrijven Magazine met een 9,1 beoordeeld. Dus in feite hoef ik onze weken niet aan te prijzen, dat doen onze schrijvers wel, die dan ook regelmatig terugkomen voor een weekje schrijfinspiratie.

We zijn inmiddels verhuisd van de hete Algarve naar de zonnige Charente (een uur ten noorden van Bordeaux). Maar we zijn nog steeds anders dan anders. Alles wordt namelijk verzorgd. Nieuw is dat je nu in ons bijna-Chateau komt overnachten.
Je krijgt tijdens deze schrijfweek diverse schrijfworkshops, waarbij je de techniek leert om een krachtig verhaal te schrijven. Maar daarnaast krijg je ook één-op-één begeleiding bij je eigen verhaal waarbij je leert hoe je de geleerde technieken toepast. Tijdens de week heb je ruim de tijd om zelf te schrijven. Je maakt dus grote stappen bij het schrijven van je boek. Maar natuurlijk kun je vanaf ons huis ook een wandeling maken in de omgeving of de plaatselijke boulangerie bezoeken. Echt schrijven op vakantie.

Ik zei het al: alles wordt verzorgd. Want alles zit bij de prijs in! Niet alleen alle overnachtingen in de ruime suites van ons prachtige Logis in de zonnige Charente, maar ook alle maaltijden die door Jan met eigen groenten en fruit van het land met veel liefde worden bereid.

Logis Delicieux is goed bereikbaar met de auto (975km vanaf Utrecht), met de trein (we halen je van het station op) of vliegtuig (Bordeaux of Bergerac)

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Marelle Boersma, auteur en senior schrijfdocent

Provincie/locatie

In het buitenland

Waar

Frankrijk

Wanneer

9 t/m 15 augustus 2020

Hoeveel

895 euro (compleet verzorgd)