Schrijfretraite Wijk aan Zee

Houd jij van schrijven maar weet je niet waar te beginnen? Ben jij al even aan het pennen maar kun je wel wat nieuwe inspiratie gebruiken? Of wil je gewoon fijn een weekend ontspannen en je lekker creatief uitleven? Dan is Schrijfretraite Wijk aan Zee iets voor jou!

Tijdens dit weekend oefen je (nieuwe) schrijftechnieken en wordt je creativiteit geprikkeld. Deze retraite is geschikt voor iedereen die er behoefte aan heeft, of je nu ‘serieus’ schrijft of gewoon voor je plezier.

Locatie
Dit schrijfweekend vindt plaats in het mooie Wijk aan Zee. Je verblijft op loopafstand van zowel het strand als de bossen. De kunstherberg waar je logeert heeft prachtige kamers, een eigen studio en een miniatuurmuseum!

Wat houdt het in?
De retraite is van vrijdagavond 31 maart tot en met zondag 2 april. Het programma zal bestaan uit workshops, schrijfoefeningen en wandelingen. De retraite is inclusief twee overnachtingen, twee keer ontbijt, één diner en alle workshops. Daarnaast krijg je achteraf schriftelijke feedback op je slotopdracht.

Geschikt voor zowel beginnende schrijvers als gevorderden, of je nu 'serieus' schrijft of voor je plezier!

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Lotte Petersen

Wanneer

Vrijdagavond 31 maart tot en met zondag 2 april 2023.

Hoeveel

Omdat dit de eerste editie is, geldt momenteel een gereduceerd tarief. Je boekt je plek al vanaf € 320 all-in.