Schrijfretraite in een Frans chateau

Tijdens een schrijfretraite heb je alle tijd om lekker te schrijven aan je boek. Dat kan in de schilderachtige omgeving van het chateau of op het prachtige terras, waar je kunt mijmeren over je plot of om jouw personage avonturen te laten beleven. Doordat er ook tijd is om verhalen te delen, onder begeleiding, leer je steeds meer van de schrijftechniek en hoe je verhaal overkomt op anderen.

De schrijfretraites van Marelle Boersma en Jan kostelijk zijn inmiddels erg bekend (en gewild). Ze bieden:
- krachtige schrijfbegeleiding
- een prachtige omgeving
- verhalen delen (als je dat wilt)
- overnachtingen in een eigen kamer
- kostelijke maaltijden
Maar ook lekker wandelen in de omgeving of even een dorpje in de buurt bezoeken. Het is natuurlijk ook een vakantie. Alles wordt voor je verzorgd, zodat je alleen nog maar hoeft te schrijven.

Tijdens deze schrijfretraite krijg je geen training, maar leer je tijdens het verhalen delen wél hoe je verhaal op een ander overkomt of hoe je met wat kleine aanpassingen je verhaal kunt aanscherpen.

Wil je vooral ook de schrijftechniek leren, kies dan voor een van de schrijfvakanties die ook door Marelle aangeboden worden. Een retraite geeft je vooral veel tijd om zelf te schrijven en grote stappen te maken met je verhaal.

Het Chateau ligt op slechts 5 uur rijden van Utrecht, dus makkelijk bereikbaar.
En heb je vragen, mail dan gerust: info@marelleboersma.nl

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Marelle Boersma

Wanneer

zaterdag 3 september t/m vrijdag 9 september 2022

Hoeveel

€ 995 (in eigen kamer)