Schrijfretraite Charente juli

De schrijfvakanties bij Marelle Boersma en Jan Kostelijk zijn in Schrijven Magazine met een 9,1 beoordeeld. Een mooie opsteker voor ons werk. Veel van onze schrijvers komen dan ook regelmatig terug voor een weekje schrijfinspiratie.

We zijn inmiddels verhuisd van de hete Algarve naar de zonnige Charente (een uur ten noorden van Bordeaux). Maar we zijn nog steeds anders dan anders. Alles wordt namelijk verzorgd. Nieuw is dat je nu in ons bijna-Chateau komt overnachten in een van de sfeervolle kamers. Wil je een standaard kamer of een van de luxe suites, de keuze ligt bij jou.

Een schrijfretraite geeft je veel tijd om te schrijven op een prachtige rustgevende locatie. Op ons 2,7 ha grote landgoed met uitzicht op de heuvels vol druivenstruiken en zonnebloemen, zijn diverse schrijfplekjes gecreëerd: in de schaduw van de hanger, binnen in de ruime salon, onder de grote lindeboom of misschien wel onder de parasol den. Er is altijd een rustig plekje te vinden. Je krijgt persoonlijke schrijfcoaching over het eerste deel van je verhaal dat je van tevoren kunt opsturen. Een professioneel oog is prettig zodat je weet of je op de goede weg bent, of om je verhaal net wat verder op te tillen. In deze retraite week krijg je geen workshops (die krijg je wel als je op schrijfvakantie komt). Het is wél een week vol schrijfinspiratie en rust, waarbij de rest allemaal voor je verzorgd wordt. Mocht je na ons eerste gesprek meer begeleiding willen hebben, of feedback op je geschreven teksten, dan kun je dat ter plaatse bijboeken.
Tijdens de schrijfretraite maak je grote stappen bij het schrijven van je boek. Inmiddels zijn tientallen auteurs, die bij ons op schrijfretraite kwamen, gedebuteerd.

Ik zei het al: alles wordt verzorgd. Niet alleen alle overnachtingen in de ruime suites van ons prachtige Logis in de zonnige Charente, maar ook alle maaltijden zitten bij de prijs in. Deze maaltijden worden door Jan met eigen groenten en fruit van het land met veel liefde bereid. Tussendoor kun je vanaf ons huis een wandeling maken in de omgeving of de plaatselijke boulangerie bezoeken.

Logis Delicieux is goed bereikbaar met de auto (975 km vanaf Utrecht), met de trein (tgv) of vliegtuig. De gedetailleerde reismogelijkheden vind je op de website.

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Marelle Boersma, auteur en schrijfdocent

Provincie/locatie

In het buitenland

Waar

Frankrijk

Wanneer

12 t/m 18 juli 2020

Hoeveel

v.a. 525 euro