Schrijfmeditatiedag voor vrouwen

Omschrijving
Deze workshop is bedoeld voor iedere vrouw die een verleden kent waarin grensoverschrijdend (seksueel) gedrag onze zelfliefde en ons zelfvertrouwen heeft aangetast, en hoe ons dat nog steeds verhindert om in contact te komen met onze ware creatiekracht.

Met de puntlijn-meditatie*, de basis voor al mijn schrijfmeditaties, schrijven we onszelf voorzichtig, woord voor woord, een weg terug naar onszelf. We raken onze kwetsbaarheid aan, zo eenvoudig mogelijk, met woorden die we in elk nieuw moment ter beschikking hebben.

Je leert hoe je met je pen en zachte aandacht voor jezelf blokkades weer in beweging kunt brengen, zodat er opening komt voor anders en nieuw. Wat je verhaal ook is, schrijfmeditatie herstelt de verbinding met jezelf. Langzaam, in de beweging van je schrijven, ontdek je de woorden van je ziel.

Je hoeft geen groot schrijver te zijn voor deze workshop. Welkom als deze oproep je raakt.

*Alles over de puntlijn-meditatie lees je in mijn boek, Schrijven naar bewustzijn, Ontdek je ware verhaal (Altamira, 2019).

WAT KUN JE VERWACHTEN

Je neemt deel aan een schrijfmeditatiedag. Dit betekent dat we de nodige ruimte nemen voor de schrijfmeditaties en regelmatig een moment van rust en meditatieve aandacht en stilte inbouwen.

We wisselen ook verhalen en ervaringen uit. Als je voelt dat je daar nog niet klaar voor bent, kun je ervoor kiezen om de dag in stilte bij te wonen. Je wordt tot niets verplicht. Je komt gewoon zoals je nu bent.

Schrijfmeditatie opent en zet in beweging. Mogelijk leidt dit tot een opstelling, een visualisatie, een oefening voor meer lichaamsbewustzijn of energetische healing. We werken met wat zich aandient in het moment.

WAAR VINDT DE WORKSHOP PLAATS?

Locatie: Abdij van Postel, Abdijlaan 16, 2400 Mol (Postel), België
Welkom vanaf 10.00, start om 10.30 tot 17.00.
Bijdrage: 150 EUR, inclusief middagmaal*, zaalhuur en 21% btw.
Aantal deelnemers: max. 20

*De lunch is een eenvoudige abdijmaaltijd bestaande uit soep, hoofdgerecht en dessert. Indien je bepaalde allergieën of intoleranties hebt, kun je me per mail hiervan op de hoogte brengen. In de mate van het mogelijke houden we rekening met je wensen.

Soort activiteit

workshop

Wie

Joey Brown

Provincie/locatie

Vlaanderen

Waar

Mol-Postel, België

Wanneer

15 november van 10u tot 17u

Hoeveel

150 EUR