Schrijfmeditatiedag: in creatieve flow

OMSCHRIJVING

Voel je storing op de lijn? Of zit je op een nulpunt in je leven en wil je graag leren hoe je een nieuwe beweging kunt starten? Dan kan schrijfmeditatie je helpen.

JOUW CREATIEVE STROOM IN BEWEGING

Op zaterdag 28 november verwelkom ik je voor een volledige dag "Schrijven naar Bewustzijn": met schrijfmeditatie en stiltemeditatie brengen we onze creatieve stroom in beweging. .Je leert hoe je met de pen het verhaal van je leven kunt creëren, een verhaal dat werkelijk bij je past.
Je hoeft geen groot schrijver te zijn voor deze workshop. Welkom als deze oproep je raakt.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Je neemt deel aan een schrijfmeditatiedag. Dit betekent dat we de nodige ruimte nemen voor de schrijfmeditaties en regelmatig een moment van rust en meditatieve aandacht en stilte inbouwen. We wisselen ook verhalen en ervaringen uit. Als je voelt dat je daar nog niet klaar voor bent, kun je ervoor kiezen om de dag in stilte bij te wonen. Je wordt tot niets verplicht. Je komt gewoon zoals je nu bent.

Schrijfmeditatie opent en zet in beweging. Mogelijk leidt dit tot een opstelling, een visualisatie, een oefening voor meer lichaamsbewustzijn of energetische healing. We werken met wat zich aandient in het moment.

WAAR VINDT DE WORKSHOP PLAATS?

Locatie: Stadse Stilte, Leiden: http://www.stadsestilte.nl/
Welkom vanaf 10.00, start om 10.30 tot 17.00.
Bijdrage: 150 EUR, inclusief soep*, koffie en thee, versnaperingen, gezonde drankjes, zaalhuur en 21% btw.
Aantal deelnemers: max. 12.

*We voorzien twee soorten soep (1x vegan, 1x vegetarisch). Brood, beleg, fruit en dergelijke dien je zelf mee te brengen.

Soort activiteit

workshop

Wie

Joey Brown

Wanneer

zaterdag 28 november

Hoeveel

150 EUR